Neler Yeni

Öneri Maks 3000-4000 TL kulaklık tercihen kablosuz ama kabloluda önerebilirsiniz.

Ortis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oğuz Şeker
Bütçe
4000
Önceden Steelseries Arctis 5 kullanıyordum fakat arızalandı ve değiştirmek durumunda kaldım. Fırsattan istifade kablosuza geçmek istiyorum fakat kablosuz kulaklıkların mikrofonları biraz sıkıntılı oluyor galiba bende harici bir mikrofon kullanmadığım için mikrofon kalitesi benim için aşırı önemli.
Almayı düşündüğüm kulaklık Steelseries Arctis Nova 7 fakat izlediğim mikrofon testleri bir alt kablolu versiyonu olan Nova 3'e göre çok kötü sizin de bu kulaklık için bir fikriniz varsa lütfen paylaşın.
Bütün önerilere açığım şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,071
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Önceden Steelseries Arctis 5 kullanıyordum fakat arızalandı ve değiştirmek durumunda kaldım. Fırsattan istifade kablosuza geçmek istiyorum fakat kablosuz kulaklıkların mikrofonları biraz sıkıntılı oluyor galiba bende harici bir mikrofon kullanmadığım için mikrofon kalitesi benim için aşırı önemli.
Almayı düşündüğüm kulaklık Steelseries Arctis Nova 7 fakat izlediğim mikrofon testleri bir alt kablolu versiyonu olan Nova 3'e göre çok kötü sizin de bu kulaklık için bir fikriniz varsa lütfen paylaşın.
Bütün önerilere açığım şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Hocam son zamanlarda incelediğim kulaklıklar şu yönde:

Kablolu
Sennheiser GSP 301
Razer Blackshark v2
Corsair Void Elite

Kablosuz
Logitech G435
Logitech G733
Corsair Void Elite
Steelseries Arctis 9
Steelseries Arctis Nova 9

Bunları araştırabilirsiniz...
Bu arada uzun zamandır Logitech G935 kullanıyorum ve çok memnunum bir yerde 1400₺ gibi bir fiyata satılıyor. Eğer beğenirseniz onu da öneririm... Çok aşırı kaliteli malzeme yapısı, mikrofon ve ses kalitesine sahip.

Top Bottom