Neler Yeni

35-40 K SİSTEM ÖNERİSİ

Critaes

80+ Bronze
Bütçe
35000
35-40K bantlarında toplama sistem önerisi yapar mısınız. Monitörüm 1080P 180HZ bu nedenle de 1080P de takılacağım.

Geleceğe yönelik bir sistem olursa çok iyi olur, geleceğe yönelik dememden kastım ileride sistemi yükseltmek istediğimde bileşenlerin buna olanak sağlaması. Anakart iyi olcaksa ram ilk başta düşük olabilir gibisinden.
Genel olarak bileşenleri de kaliteli olursa çok sevinirim. Yeterli zamanım yok buradan gelen önerileri baz alıp sistem alacağım.

NOT: İkinci el düşünmüyorum.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Oğuzhan
Ekran kartını ikinci el alıp diğer parçaları tek tek toplarsan güzel bir sistem çıkacağını söylemekte fayda var hazır sistemmi istiyorsun.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
Mehmetcan İvrendi
İkinci el uğraşmak istemiyorum açıkcası.
Hocam bence 2.El almak en mantıklısı bu devir'de yani 2.EL Tercih etmiyorsanız bile en azından arkadaşın dediği gibi ekran Kartı'nı 2.EL Alın Bu sayede farklı parçalara daha fazla bütce ayıra bilirsiniz ayrıca Daha kaliteli bir marka Ekran kartı alabilirsiniz

Critaes

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bence 2.El almak en mantıklısı bu devir'de yani 2.EL Tercih etmiyorsanız bile en azından arkadaşın dediği gibi ekran Kartı'nı 2.EL Alın Bu sayede farklı parçalara daha fazla bütce ayıra bilirsiniz ayrıca Daha kaliteli bir marka Ekran kartı alabilirsiniz
2.EL ile uğraşacak yeterli zamana sahip değilim ekstra olarak güvenilir mi?, temiz mi kullanılmış? o tarz durumlarla da uğraşmak istemiyorum.

Son düzenleme:

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
Mehmetcan İvrendi
2.EL ile uğraşacak yeterli zamana sahip değilim ekstra olarak güvenilir mi?, temiz mi kullanılmış? o tarz durumlarla da uğraşmak istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sistem nasıl sizce?
Sistem bence pahalı

Ayrıca Eğer AM 4/DDR4 bir sistem konuşuyor olsak haklısınız 2.EL temiz ürün bulmak Zor ama AM5/DDR 5 sistemlerden bahsediyoruz daha yeni çıktı bazı parçalaresela RTX 4070 Süper çıkalı 1 yıl olmadı Hayla + Yeni kart Olduğu için Hayla insanlar yeni yeni alıyor yani çok rahat 3-5 Aylık Yeni temiz kartlar bulmak çok kolay

Yani çok uğraşacak bir şey yok Ama tabi sana kalmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom