Çözüldü✓ Maks 40k Laptop önerisi var mıdır?

Emin.44

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
40000
Merhaba bilgisayar mühendisliği bölümü okuyacağım laptop almak istiyorum çok oyun oynamam ama işimi rahat görebileceğim hızlı bir laptop istiyorum bütçem maks 40bin tl fakat o kadar para vermeye gerek var mı bilmiyorum çünkü beni birazcık zorlar önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Öncelikle hızlı ve güzel önerin için teşekkür ederim
Bu model daha mantıklı geldi gibi kaç gündür böyle oluyor çok model arasında merdiven gibi biraz daha para eklesem daha iyi var oluyor

Yani çok oyun oynimicağım dediğiniz için 4060 bakmadım, aynı zamanda attığınız 500GB SSD depolamalı ve HP victus a sonradan depolama ekleyemiyorsunuz, bu dediklerimi hesaba katarak siz karar verin.

Yani çok oyun oynimicağım dediğiniz için 4060 bakmadım, aynı zamanda attığınız 500GB SSD depolamalı ve HP victus a sonradan depolama ekleyemiyorsunuz, bu dediklerimi hesaba katarak siz karar verin.
Forumda depolama yükseltilebilir diye buldum ama bu model için mi geçerli acaba

Ekran kartının daha iyi olmasının oyun dışında faydaları olur mu acaba pek bilgim yokta birde r7 de ısınma sorunu olur mu acaba intel o konuda daha iyi diye duymuştum

Forumda depolama yükseltilebilir diye buldum ama bu model için mi geçerli acaba

Ekran kartının daha iyi olmasının oyun dışında faydaları olur mu acaba pek bilgim yokta birde r7 de ısınma sorunu olur mu acaba intel o konuda daha iyi diye duymuştum

1. HP Victusda malesef tek bi M2 SSD yuvası var yani yükseltme için 500 GB ı çıkarıp yerine 1TB takmak gerekir buda gereksiz maliyet
2. si laptoplarda serin işlemci diye bir şey yok iki işlemcide ısınır zaten laptoplar yükte iken işlemcileri 85-95 derece civarıdır yani bunlar normal değerler sayılıyor çünkü laptop soğutmaları günümüzde en en en tepe seviye model almadıkça hala daha iyi değil.
3. sü ekran kartınını oyun dışında çok etkisini görmeyebilirsin, çoğu program işlemci odaklı.

Tamamdır o zaman senin dediğin fiyata göre işimi gayet görür 12 taksit ile alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,562
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri