Nicksiz
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Kabloları yeterince uzun, sessiz, F/P PSU önerisi istiyorum. Teşekkürler.
Gaming Gecesinden PYLON 550W yakalamaya çalış.Kabloları yeterince uzun, sessiz, F/P PSU önerisi istiyorum. Teşekkürler.
Gaming gecesinde çok sık geliyor mu hocam? Bi PSU için de indirim kovalamak istemiyorum.Gaming Gecesinden PYLON 550W yakalamaya çalış.
600W varmıdır bu bütçe de hocam Hydro'nun?Hydro K 500/600W.
Bütçe artarsa Pylon 550W.
O da 500 TL'ye çıkmış ya. Geçen hafta 470'ti.Gaming gecesinde çok sık geliyor mu hocam? Bi PSU için de indirim kovalamak istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
600W varmıdır bu bütçe de hocam Hydro'nun?
2 hafta üst üste gelmişti.Gaming gecesinde çok sık geliyor mu hocam? Bi PSU için de indirim kovalamak istemiyorum.
580 ekran kartım var hocam. Minimum 550W almayı düşünüyorum.Sisteme 400W yeter diyorsanız buna bakılabilir:
Çok iyi değil ama bütçe XPG Pylona yetmiyor.Be Quiet System Power U9 BN286 400 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Be Quiet System Power U9 BN286 400 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
450 TL'ye bulamadım hocam. Link varsa atar mısınız?pylon 550
Umarım hocam dolar yükselmeden 500TL idi gaming gecesine bir daha gelir mi neden olmasın beklemekte fayda var aceleniz yoksa.Şuanda 517 liradan aşağı değil. Bu cuma da gelir umarım.