Maks 500TL'ye kadar Red-Brown Switch Mekanik Klavye önerisi

BeKo'O

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,431
500'üm yok, 350-400'e kadar sıfır alabilirim piyasayı takip edeceğim önümüzdeki ay alıcam. 500TL'ye kadar garantili 2.el bakacağım.
%100 Anti-ghosting
Numpadli
Sorunsuz-uzun ömürlü
Red-Brown Switch
İyi ürün ise Blue Switch de olur.

500'üm yok, 350-400'e kadar sıfır alabilirim piyasayı takip edeceğim önümüzdeki ay alıcam. 500TL'ye kadar garantili 2.el bakacağım.
%100 Anti-ghosting
Numpadli
Sorunsuz-uzun ömürlü
Red-Brown Switch
İyi ürün ise Blue Switch de olur.
Aynisini bende ariyorum ama reddragon oneriyorlar pek guvenemiyorum acikcasi

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...sikli-kablolu-oyuncu-si-fiyati,966237106.html
Bu var hocam benim bildiğim.
Gaming.gen'de de Corsair'in bir klavyesi vardı.
Burada daha ucuz.

Siz neden almiyorsunuz hocam.
Hocam aşırı bir bilgim yok klavye tarafında o yüzden başkalarından öneri istedim (bazı modeller kronik sorunlu veya kalitesiz malzemeli olabiliyor onları ezbere bilmiyorum) , ben sadece bildiğim bir şeyi size aktardım.

Hocam aşırı bir bilgim yok klavye tarafında o yüzden başkalarından öneri istedim (bazı modeller kronik sorunlu veya kalitesiz malzemeli olabiliyor onları ezbere bilmiyorum) , ben sadece bildiğim bir şeyi size aktardım.
Bende bilmediğim icin sordum hocam. Yanliş anlasilmasin

Açıkçası ben alacak olsaydım Redragon tercih ederdim veya bütçe yükseltir Logitech tercih ederdim. Uzun ömürlülük her zaman benim için en önemlisi.

Açıkçası ben alacak olsaydım Redragon tercih ederdim veya bütçe yükseltir Logitech tercih ederdim. Uzun ömürlülük her zaman benim için en önemlisi.
Hocam Harddiskler düşse aslında rahatlayacağım, 450 vermek biraz zor olucak, hem klavye hem HDD alacağım para bitiyor zaten :D

Hocam Harddiskler düşse aslında rahatlayacağım, 450 vermek biraz zor olucak, hem klavye hem HDD alacağım para bitiyor zaten :D
HDD'yi hangi model almayı düşünüyorsunuz?

Geri