AynenHako99
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
- Bütçe
- 50000
Arkadaşlar selam, arkadaşım için sistem toplayacağız yada hazır sistem alacağız. Sadece kasa için maks 50k tl hazır şuan, tavsiyelerinizi bekliyorum iyi forumlar.
Aleykum selam hocam. Bilgili arkadaşları etiketlerseniz yardımcı olurlarArkadaşlar selam, arkadaşım için sistem toplayacağız yada hazır sistem alacağız. Sadece kasa için maks 50k tl hazır şuan, tavsiyelerinizi bekliyorum iyi forumlar.
Kanka adam bilgili arkadaşları nerden bilsinAleykum selam hocam. Bilgili arkadaşları etiketlerseniz yardımcı olurlar
Haklısınız hocam da daha önceki konular da yardımcı olan arkadaşları etiketleme yapabilir. Kastım o yaniKanka adam bilgili arkadaşları nerden bilsin![]()
bu konularda kimin bilgili olduğunu bilmiyorum hocamAleykum selam hocam. Bilgili arkadaşları etiketlerseniz yardımcı olurlar
Ram fiyatları artmasaydı güzel bir 7500 fli am5 sistem dizilirdide şimdi nasıl olur bilmiyorum 32 zor da 16 olurArkadaşlar selam, arkadaşım için sistem toplayacağız yada hazır sistem alacağız. Sadece kasa için maks 50k tl hazır şuan, tavsiyelerinizi bekliyorum iyi forumlar.
Ya 2. El 32 GB yada sıfır 16 gb tercih sizin yeni gelecek zam hazır sistemleri f/p likten çıkartıyorbu konularda kimin bilgili olduğunu bilmiyorum hocam
Sarı siteden 2. El fiyatları 32 GB lık ların sıfır 16 gb lıklarla aynı nerdeyse Garantili lexar ares 32gb 6000mhz 30cl xmp amd uyumlu ram başlıklı ram 4,5 k ımış nekadar güvenebilirsiniz bilmiyorum ama 2. El düşünürseniz 16 gb sıfır fiyatına 2. El 32 GB raminiz olabilir hemde ddr5bu konularda kimin bilgili olduğunu bilmiyorum hocam