Neler Yeni

Öneri MAKS 750 TL KULAKLIK ÖNERİSİ

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
R6-Forza-Fotoğrafçılık-Lego
Bütçe
750
arkadaşlar kulaklık almak istiyorum ama ne alacağıma karar veremiyorum eski bir konu ardı açtığım kesin karar verememiştim yükseltince de kimse cevap vermiyordu o yüzden açtım.
eğer cidden değcek bir şeyse 800 e çıkabilirim.
İndirimde 750 800 e inebilecek olanları da önerirseniz güzel olur hemen almayacağım çünkü.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,961
İsim
Enver Eryalçın
HyperX Cloud 2 tavsiye ederim ne kadar eski bir kulaklıkta olsa baya sağlam ses veriyor. Ben şuan Wireless modelinin fiyatının düşmesini bekliyorum kaç aydır 1600 den aşağıya bir düşmedi benim kulaklık biraz yıpranmaya başladı HyperX Cloud 2 kablolu alacam eğer 1-2 ay içerisinde.

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Corsair Void Elite
hayır kafam büyük geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

kafama

HyperX Cloud 2 tavsiye ederim ne kadar eski bir kulaklıkta olsa baya sağlam ses veriyor. Ben şuan Wireless modelinin fiyatının düşmesini bekliyorum kaç aydır 1600 den aşağıya bir düşmedi benim kulaklık biraz yıpranmaya başladı HyperX Cloud 2 kablolu alacam eğer 1-2 ay içerisinde.
peki o zaman tahminen cloud 2 ne kadar götürür beni ? (sadece yazın ve hafta sonları aktif kullanıyorum)

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,961
İsim
Enver Eryalçın

kafama

peki o zaman tahminen cloud 2 ne kadar götürür beni ? (sadece yazın ve hafta sonları aktif kullanıyorum)
Ben bisiklet sürdüm baya bu kulaklık ile dışarıda mikrofonunu çıkararak terlediğim için padler 1.5 senede çöp oldu deri pedleri temiz korursan 2.5 sene gider satılıyor fakat sağlamlığına hiç bir şey olmaz taş gibi metal zaten menteşe kısmı.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
arkadaşlar kulaklık almak istiyorum ama ne alacağıma karar veremiyorum eski bir konu ardı açtığım kesin karar verememiştim yükseltince de kimse cevap vermiyordu o yüzden açtım.
eğer cidden değcek bir şeyse 800 e çıkabilirim.
İndirimde 750 800 e inebilecek olanları da önerirseniz güzel olur hemen almayacağım çünkü.
https://www.hepsiburada.com/razer-b...spad-l-bundle-p-HBCV000009G8I6?magaza=Gamemar

acil lazım değilse 750 TL'ye kadar düşüyor. Cloud 2 den daha iyi bir kulaklık Hafif , temiz ses , yüksek ses. THX sertifikası ve gerçekten o ses kalitesini verebilmesi güzel. Terletmiyor ve dediğim gibi çok hafif kafanda hissetmiyorsun uzun saatler bile geçse.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,961
İsim
Enver Eryalçın
https://www.hepsiburada.com/razer-b...spad-l-bundle-p-HBCV000009G8I6?magaza=Gamemar

acil lazım değilse 750 TL'ye kadar düşüyor. Cloud 2 den daha iyi bir kulaklık Hafif , temiz ses , yüksek ses. THX sertifikası ve gerçekten o ses kalitesini verebilmesi güzel. Terletmiyor ve dediğim gibi çok hafif kafanda hissetmiyorsun uzun saatler bile geçse.
Bu kulaklık güzelde menteşe kısmı korkutuyor beni o yüzden düşünmüyorum bazı kulaklıkları test etmeden almak iyi olmuyor kulaklık alıyorsan benim bildiğim test edeceğin bir mağazaya gitmek internetten ürünü almadan önce. Çoğu mağazada stand da açık tutmuyorlar bazı markaları onları da bilmeden alınca eve gelip test ettiğinde hüsrana uğrayabiliyorsun ben bir kere uğradım.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Bu kulaklık güzelde menteşe kısmı korkutuyor beni o yüzden düşünmüyorum bazı kulaklıkları test etmeden almak iyi olmuyor kulaklık alıyorsan benim bildiğim test edeceğin bir mağazaya gitmek internetten ürünü almadan önce. Çoğu mağazada stand da açık tutmuyorlar bazı markaları onları da bilmeden alınca eve gelip test ettiğinde hüsrana uğrayabiliyorsun ben bir kere uğradım.
Sağlam o kısmı için rahat olsun yoksa önermem zaten.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,961
İsim
Enver Eryalçın
Sağlam o kısmı için rahat olsun yoksa önermem zaten.
Alacak arkadaş düşünsün ben onu test etmeden almam zaten ben itopyanın standında Logitech desen bile yok HyperX Cloud2 filan var. Yeni mağazasına gitmek lazım eğer açıkta varsa orada vardır ama kim gidecek oraya kadar uğraşamam.

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
Alacak arkadaş düşünsün ben onu test etmeden almam zaten ben itopyanın standında Logitech desen bile yok HyperX Cloud2 filan var. Yeni mağazasına gitmek lazım eğer açıkta varsa orada vardır ama kim gidecek oraya kadar uğraşamam.
yok orada stand bile yok ben pc mi oradan aldım mağazayı biliyorum

aa pardon vardı ama sanırım corsair lar vardı kulaklık olarak (standlarda)

mouse pad siz versiyonu yok mudur mouse pad im var da

bu kulaklık yada cloud 2 alacağım zaten hangisi alacağım zaman indirimdeyse

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,961
İsim
Enver Eryalçın

aa pardon vardı ama sanırım corsair lar vardı kulaklık olarak (standlarda)

bu kulaklık yada cloud 2 alacağım zaten hangisi alacağım zaman indirimdeyse
itopyada Corsair ve HyperX var zaten. 700 Kadar düşmüştü önceki hafta amazonda alacaktım para yoktu. :(

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Mousepad ekstrası olsun en ucuz burası oluyo genelde. Mousepadli olmasına rağmen ben 750 TL'ye almıştım.

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
Mousepad ekstrası olsun en ucuz burası oluyo genelde. Mousepadli olmasına rağmen ben 750 TL'ye almıştım.
evet farkettim şuan karar verdiğim (yani alacağım zaman hangisi indirimdeyse) 3 tane var
Asus rog fusion 300
Blackshark v2 usb
Hyperx cloud 2
Bunlardan eminim şuan

evet farkettim

itopyada Corsair ve HyperX var zaten. 700 Kadar düşmüştü önceki hafta amazonda alacaktım para yoktu. :(
şuan da 740 tl yine en ucuzu

sormayı unuttum r6 da sorun çıkartmaz değil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,945
Üyeler
168,059
Son üye
altrakaz
Top Bottom