Neler Yeni

Çözüldü✓ Maks 750 tl mekanik klavye önerisi

GrrBzl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gurur Bozlu
Bütçe
750
O kadar fazla yorum var ki kafam karıştı sormak istedim. Red switch istiyorum ancak blue da sorun olmaz. Overlord alacaktım gamepower ürünlerinde arıza olduğunu okudum vazgeçtim. Reddragon dark avenger diyen gördüm deepcool kb500 güzel diyen gördüm. Başka tavsiyesi olan var mıdır?

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
O kadar fazla yorum var ki kafam karıştı sormak istedim. Red switch istiyorum ancak blue da sorun olmaz. Overlord alacaktım gamepower ürünlerinde arıza olduğunu okudum vazgeçtim. Reddragon dark avenger diyen gördüm deepcool kb500 güzel diyen gördüm. Başka tavsiyesi olan var mıdır?
Redragon Dark Avenger iyidir. Ben indirimsiz vakitte Warlock Compact aldım gelmesini bekliyorum

GrrBzl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gurur Bozlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Redragon Dark Avenger iyidir. Ben indirimsiz vakitte Warlock Compact aldım gelmesini bekliyorum
Redragon ve deepcool gibi markaları duymamış olmak beni tedirgin etti açıkçası ondan çok kararsız kaldım. Switch türü olarak bakınca gamepower ile aynı switche sahip olmaları da ekstra olarak neden para vereyim gibi düşündürüyor bana. Teşekkür ederim yorumun için

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
Redragon ve deepcool gibi markaları duymamış olmak beni tedirgin etti açıkçası ondan çok kararsız kaldım. Switch türü olarak bakınca gamepower ile aynı switche sahip olmaları da ekstra olarak neden para vereyim gibi düşündürüyor bana. Teşekkür ederim yorumun için
Hocam tedirgin olmanıza gerek yok çünkü Redragon ve Deepcool Gamepower'dan daha iyi markalar. Ben bütçeme uygun olduğu için Warlock'u tercih ettim teknolojide biraz da şans lazım açıkçası

GrrBzl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gurur Bozlu
Hocam tedirgin olmanıza gerek yok çünkü Redragon ve Deepcool Gamepower'dan daha iyi markalar. Ben bütçeme uygun olduğu için Warlock'u tercih ettim teknolojide biraz da şans lazım açıkçası
Doğru söylüyorsunuz gerçekten şans gerekiyor bu durumlarda. Tekrardan teşekkür ediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
MEHMET MUSTAFA
Doğru söylüyorsunuz gerçekten şans gerekiyor bu durumlarda. Tekrardan teşekkür ediyorum.
Şuan elimde REDRAGON K568R DARK AVENGER var Red switch Oldukça Güzel İnventustan almıştım 1 hafta önce

GrrBzl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gurur Bozlu
Şuan elimde REDRAGON K568R DARK AVENGER var Red switch Oldukça Güzel İnventustan almıştım 1 hafta önce
Evet hocam bugün gördüm o sitede oldukça uygundu fiyatı. Bu klavyeyi almaya karar verirsem ordan alacağım teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Musa Bulaklı
Rampage kb r81

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
öyle dusunme GP de kulanılan kalıte ıle deepcool redragon gıbı markalarda kullanılan kalıte bır değildir.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Full klavye dediğimiz numped versiyonları var mı

GrrBzl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gurur Bozlu
Ara
Listeye ekledim yarın incelemelerini izleyeceğim hocam teşekkür ederim öneriniz için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

öyle dusunme GP de kulanılan kalıte ıle deepcool redragon gıbı markalarda kullanılan kalıte bır değildir.
Doğru söylüyorsunuz izlediğim videolarda da aynı yorumları duydum. deepcool kb500 ü 480 tl ye kadar indirim kullanıp alabiliyorum. Yarın kararımı verip alacağım birini. Teşekkür ederim yorumun için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Full klavye dediğimiz numped versiyonları var mı
Bu modellerde yok hocam ancak redragonun farklı modellerinde söylediğiniz numped olan versiyonlarını gördüm ve öneriyorlardı onları da. Bir göz gezdirin isterseniz redragon markasının ürünlerine.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
belli bi önerim yok ama blue switch olmasın. sonra gece foruma gelip yazı yazamazsınız :D:D

Top Bottom