Dostum bu bütçede Dark Guardian alacağıma çöp alırım daha iyi şahsen, hava akışı olabilir ama malzeme kalitesi peh :/. Yine de sağol.Dark Guardian hava akışı mükemmel.
Dark Guardian 4x12cm FRGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN) | Teknobiyotik
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...www.teknobiyotik.com
Veya
Malzeme kaliteside idare eder bir kasa sanmıyorumki kasaya yumruk atcaksın hava akışı mükemmel.Dostum bu bütçede Dark Guardian alacağıma çöp alırım daha iyi şahsen, hava akışı olabilir ama malzeme kalitesi peh :/. Yine de sağol.
Malzeme kalitesi çok kötü bir kasa değil plastik olduğu doğru fakat yumruk,tekme atmayacağına göre ?Dark Guardian yüzünden öyle attım, malzeme kalitesi kötü çünkü. Airhawk Duo çok iyi bir kasa biliyorum.