Neler Yeni

Maksimum 1500 TL Klavye Önerisi

Fapdullah

80+
Arkadaşlar red Switch büyük bir klavye bakıyorum. Ok tuşları ve NumLock kısmı olmalı. Oyun ve yazılım için kullanacağım. Ona göre tavsiyelerinizi bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,183
İsim
Murat Orhan
Arkadaşlar red Switch büyük bir klavye bakıyorum. Ok tuşları ve NumLock kısmı olmalı. Oyun ve yazılım için kullanacağım. Ona göre tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu fiyatlara daha iyisi yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,183
İsim
Murat Orhan
Şekil ve renk itibariyle değişik geldi gözüme teşekkür ederim öneri için.
Rica ederim umarım saçma sapan klavyeler yerine Akko'yu tercih edersiniz. Epomaker'in bir alt markası gibi düşünebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,183
İsim
Murat Orhan
Hocam klavye markaları hakkında bilgim yok hiç diğer dediğiniz markayı da bilmiyorum maalesef bir başka yerde de HyperX Alloy MKW100 bunu önerdiler.
Hocam Hyperx akkonun yanında bulundurulamaz bile. Akko her türlü çok çok daha iyi. Alloy MKW cherry switch kullanıyor ki yetersiz ve günümüzde kötü switchler. Akko'yu alın güvenin bana. Akko, Epomaker'in alt bir markasıdır ve EPOMAKER en iyi klavye markalarından biridir.

Fapdullah

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Hyperx akkonun yanında bulundurulamaz bile. Akko her türlü çok çok daha iyi. Alloy MKW cherry switch kullanıyor ki yetersiz ve günümüzde kötü switchler. Akko'yu alın güvenin bana. Akko, Epomaker'in alt bir markasıdır ve EPOMAKER en iyi klavye markalarından biridir.
Anladım hocam bunu ışıklandırmalı bir versiyonu varmı acaba bütçem 1500 biraz daha üstüne de çıkabilirim biraz daha orijinal bir şey önerebilir misiniz? Çok klasik geldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,183
İsim
Murat Orhan
Anladım hocam bunu ışıklandırmalı bir versiyonu varmı acaba bütçem 1500 biraz daha üstüne de çıkabilirim biraz daha orijinal bir şey önerebilir misiniz? Çok klasik geldi.
Numlock tuşlu başka bir klavye yok bu fiyata bu kadar iyi olan üzgünüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yine de aklınızda olsun bu fiyat bandına daha iyi bir klavye alamazsınız imkansız.

egebaranakk0

80+ Silver
Hocam bu klavye gocaman çok büyük
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Fapdullah bence numlock ve ol tuşlarına gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,183
İsim
Murat Orhan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular