Arkadaşlar red Switch büyük bir klavye bakıyorum. Ok tuşları ve NumLock kısmı olmalı. Oyun ve yazılım için kullanacağım. Ona göre tavsiyelerinizi bekliyorum.
Şekil ve renk itibariyle değişik geldi gözüme teşekkür ederim öneri için.
Rica ederim umarım saçma sapan klavyeler yerine Akko'yu tercih edersiniz. Epomaker'in bir alt markası gibi düşünebilirsiniz.Şekil ve renk itibariyle değişik geldi gözüme teşekkür ederim öneri için.
Hocam klavye markaları hakkında bilgim yok hiç diğer dediğiniz markayı da bilmiyorum maalesef bir başka yerde de HyperX Alloy MKW100 bunu önerdiler.Rica ederim umarım saçma sapan klavyeler yerine Akko'yu tercih edersiniz. Epomaker'in bir alt markası gibi düşünebilirsiniz.
Hocam Hyperx akkonun yanında bulundurulamaz bile. Akko her türlü çok çok daha iyi. Alloy MKW cherry switch kullanıyor ki yetersiz ve günümüzde kötü switchler. Akko'yu alın güvenin bana. Akko, Epomaker'in alt bir markasıdır ve EPOMAKER en iyi klavye markalarından biridir.Hocam klavye markaları hakkında bilgim yok hiç diğer dediğiniz markayı da bilmiyorum maalesef bir başka yerde de HyperX Alloy MKW100 bunu önerdiler.
Anladım hocam bunu ışıklandırmalı bir versiyonu varmı acaba bütçem 1500 biraz daha üstüne de çıkabilirim biraz daha orijinal bir şey önerebilir misiniz? Çok klasik geldi.Hocam Hyperx akkonun yanında bulundurulamaz bile. Akko her türlü çok çok daha iyi. Alloy MKW cherry switch kullanıyor ki yetersiz ve günümüzde kötü switchler. Akko'yu alın güvenin bana. Akko, Epomaker'in alt bir markasıdır ve EPOMAKER en iyi klavye markalarından biridir.
Numlock tuşlu başka bir klavye yok bu fiyata bu kadar iyi olan üzgünüm.Anladım hocam bunu ışıklandırmalı bir versiyonu varmı acaba bütçem 1500 biraz daha üstüne de çıkabilirim biraz daha orijinal bir şey önerebilir misiniz? Çok klasik geldi.
Hocam bu klavye gocaman çok büyükHocam Hyperx akkonun yanında bulundurulamaz bile. Akko her türlü çok çok daha iyi. Alloy MKW cherry switch kullanıyor ki yetersiz ve günümüzde kötü switchler. Akko'yu alın güvenin bana. Akko, Epomaker'in alt bir markasıdır ve EPOMAKER en iyi klavye markalarından biridir.
Adam o şekilde istiyor aga sence gerek olmayabilir adamın ihtiyacı var demekkiHocam bu klavye gocaman çok büyük
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Fapdullah bence numlock ve ol tuşlarına gerek yok
Hocam daha küçük olarak ne önerebilirsiniz? %75 olarak.Adam o şekilde istiyor aga sence gerek olmayabilir adamın ihtiyacı var demekki
%75ler TKL oluyor ona da yine akko öneririm önerirsemHocam daha küçük olarak ne önerebilirsiniz? %75 olarak.
Hocam attığınız klavyeyi hiç gözüme güzel gelmedi daha küçük boyutta bir model önerir misiniz hiç bilmiyorum modelleri%75ler TKL oluyor ona da yine akko öneririm önerirsem