Muhammed0147
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 507
- Bütçe
- 20000
Bütçem max 20k belki 1k kadar esnetebilirim. Bu fiyata f/p en azından3-4 sene götürebilecek bir cihaz arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?
Teknik servisleri nasıldır peki? Herhangi bir sorun olduğunda marka kullanıcıyı mağdur etmiyor değil mi?Samsung olması veya marka olması şart değilse Honor 200 genel kalite ve günlük kullanım açısından daha çok memnun eder.
Hocam tam ben yazacaktım siz yazmışsınız neyse hayırlısı olsun diyelimHonor 200, A55.
Hakkında göze çarpan veya can yakan şikayetlere rastlamadım. Bir nevi Huawei'nin alt markası olarak satış yapıyor. Satış sonrası destek konusunda da üzmeyecektir. Ülkede yeni yeni tanınan ve ürünleri alınan bir marka ancak kötü bir marka değil genel hatlarıyla.Teknik servisleri nasıldır peki? Herhangi bir sorun olduğunda marka kullanıcıyı mağdur etmiyor değil mi?
Bildiğim kadarıyla KVK bakıyor. Honor gayet iyi bir markadır. Her teknolojik cihazda sorun olabilir ancak genel anlamıyla kalitelidir.Teknik servisleri nasıldır peki? Herhangi bir sorun olduğunda marka kullanıcıyı mağdur etmiyor değil mi?