Neler Yeni

Maksimum 300.000 tl lik araç önerisi

Woxel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Berkay Şimşek
Arkadaşlar merhaba. Arabalar konusunda pek bilgili değilim ve maksimum 300.000 tl lik 0 araba bakıyoruz. 0 dışında almayacağız. 5 kişi rahat binilebilecek güzel bir araba bakıyoruz. Önerileriniz varsa bekliyorum. Performans çok önemli değil, yakıt tasarruflu olursa çok iyi olur.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
LPG modelli Honda Civic bakabilirsiniz. Reanult'un Megane modeli de güzel araçtır. 1.3 Turbo beslemeli motor gayet iş yapar. Onun haricinde dizel Citroen C-Elysse önerebilirim size. Bunun haricinde Dacia Duster 'ın LPG versiyonlusunu tercih edebilirsiniz ancak 2. Elde piyasası var mı bilemiyorum. Aslına bakarsanız 5 Kişilik rahat rahat binebileceğiniz Fiat kısmında Doblo veya Fiorino olarak nitelendirilebiliyor. Bizim doblo'ya 6 kişi rahatlıkla sığıyor ayrıca dizel olması yakıt açısından rahatlık sağlıyor. Bir değerlendirin. :)

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ordan bize 5k atar mısınız bizde araba bakıyoz 45k ya. :D :D
Bu veya qashqai olabilir.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
kriterler önemli. araba şehir içinde mi kullanılacak, uzun yol yapacak mı? şehir içi dediğimiz istanbul gibi çok trafikli mi? araçta yük taşınacak mı? bagaj konacak mı? otomatik mi olacak manuel de olsa olur mu?

Woxel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Berkay Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kriterler önemli. araba şehir içinde mi kullanılacak, uzun yol yapacak mı? şehir içi dediğimiz istanbul gibi çok trafikli mi? araçta yük taşınacak mı? bagaj konacak mı? otomatik mi olacak manuel de olsa olur mu?
genelde şehir içi, yılda birkaç kere şehir dışı. ankara için olacak genelde ben tek okula gitmek için kullanacağım ama hafta sonları falan bir yere gitmek istersek 5 kişi olacağız. yük olmayacak. otomatik olursa daha iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

LPG modelli Honda Civic bakabilirsiniz. Reanult'un Megane modeli de güzel araçtır. 1.3 Turbo beslemeli motor gayet iş yapar. Onun haricinde dizel Citroen C-Elysse önerebilirim size. Bunun haricinde Dacia Duster 'ın LPG versiyonlusunu tercih edebilirsiniz ancak 2. Elde piyasası var mı bilemiyorum. Aslına bakarsanız 5 Kişilik rahat rahat binebileceğiniz Fiat kısmında Doblo veya Fiorino olarak nitelendirilebiliyor. Bizim doblo'ya 6 kişi rahatlıkla sığıyor ayrıca dizel olması yakıt açısından rahatlık sağlıyor. Bir değerlendirin. :)
Biraz araştırdım toyota corolla ve honda civic i beğendim. Honda civic için yokuşlarda araba bayılıyor gibi şeyler diyorlar. bilemedim o yüzden

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
300k bütçeye c elysse mi? :/

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
genelde şehir içi, yılda birkaç kere şehir dışı. ankara için olacak genelde ben tek okula gitmek için kullanacağım ama hafta sonları falan bir yere gitmek istersek 5 kişi olacağız. yük olmayacak. otomatik olursa daha iyi olur.

Biraz araştırdım toyota corolla ve honda civic i beğendim. Honda civic için yokuşlarda araba bayılıyor gibi şeyler diyorlar. bilemedim o yüzden
scala 1.0 tsi dsg premium
leon 1.0 tsi dsg style plus
focus 1.5 ecoblue manuel dizel (sedan ve hatchback)
clio icon 1.0 tce xtronic
megane joy 1.3 tce manuel(f/p olarak en mantıklısı)
egea cross 1.6 multijet manuel

aklıma gelenler bunlar. aralarından ben olsam manuel megane seçerdim. tabi tercih meselesi. focus hariç hepsi 300den ucuz. focus 309 bin.

Behram

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Abdurrahman
Git megan 4 al motoru efsane 1.3 TCE otomatik alabilirsin ancak aracın kalitesi bir Opel ve Volkswagen değildir.

A.h.m.e.T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
AhmeT K
İlgilendiği Kategoriler
Ağ, network, iss , internet
Honda civic benim hoşuma gidiyor sizde bakabilirsiniz

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR

Toyota Corolla ve Honda Civic'in atmosferik olmasından kaynaklı o, devirli kullanırsanız araç yakar ama gider de aynı zamanda. Corolla 1.5 3 Silindir motoru kullanmaya başladı bu yıl. 1.0 Araçlar aklıma gelmemişti değerlendirilebilir ama 1.6 Dizel Egea da güzel tercih olacaktır.
300k bütçeye c elysse mi? :/
Az yaksın çok gitsin demiş arkadaş üste kalan parayı değerlendirsin. :D
Siz ne önerirsiniz?

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Az yaksın çok gitsin demiş arkadaş üste kalan parayı değerlendirsin. :D
Siz ne önerirsiniz?
O açıdan mantıklı olabilir ama sağlamlık açısından kötü diye duymuştum.Düşük hızlı çarpmalarda bile kaput katlanabiliyormuş.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
O açıdan mantıklı olabilir ama sağlamlık açısından kötü diye duymuştum.Düşük hızlı çarpmalarda bile kaput katlanabiliyormuş.
Sağlamlık olarak hiçbir şey diyemiyorum o araçlara çünkü sağlam değiller :( . Genelde filolar alıyor bu araçları az yakıt ve parçalarının ucuz olmasından kaynaklı olarak. Bizim müdürde var çok memnun o aklıma geldi de yazdım. 300.000 Liraya bir araç olsam geçen ay 1.6 Dizel egea düşünürdüm 231.500 TL idi. O araba da sağlam değil ama parça ucuz, gideri var o yüzden tercih ediliyor.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Clio'da bakılabilir ama belki küçük gelebilir.90 beygirlik motora sahip modeli bile iyi gidiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
Top Bottom