Neler Yeni

700.000 TL araç önerisi?

crabman

80+
Kardeşim attığın araca bakar mısın şase işlemli tavan boyalı vs vs. üstüne bi de millete böyle algı var falan diyorsun hoş değil sonuçta herkes kendi tecrübesini söylüyor.
Ben o aracı örnek olsun diye attım. "ilandaki aracı alın başka ilana bakmayın" demedim sonuç olarak? Ayrıca belki alacak olan kişi boyasına vs takılmıyor olabilir herkes sizin veya benim gibi boyalı boyasız takıntılı olmayabilir.

Ayrıca clio en f/p araçlardan fakat f/p olmasının bedeli parça kalitesi ve aracın güvenliğidir. Fakat onun dışında gerçekten f/p ve hızlı alıp satılabilen bir araç.
Mesaj otomatik birleştirildi:

en boş paket 2020 üstü temiz bi clio al maksimum 70 80k km de olacak şekilde ama kesinlikle turbolu model olsun. Hem elden çıkarması çok kolay olur tutulan araç ve yeni modelli olacak hem de renault motoru sana kolay kolay masraf çıkarmaz. Teşekkürler.
hocam sarı siteye bakmadınız sanırsam?

Ekran görüntüsü 2024-11-26 193456.png

resimde üst kısımda görülen filtrelemeleri uyguladığımız taktirde bu araçlar karşımıza çıkıyor. İlanların 2 yada 3 tanesinde 1-2 tane değişen geri kalan hepsinde en az 5 parça boyalı. (lb-b karışık)

Kısacası bu fiyat bandında bulunmuyor temiz bir araç. Üstüne birde otomatik.

Hatam varsa düzeltin lütfen.

Son düzenleme:

Anaxdust

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
İsmail Doğan

majorw0w

80+ Silver
En iyi seçenek Hyundai i20 otomatik 2015 model bulunur çok güzel araç sadece bakıma gidersin.

Anaxdust

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
İsmail Doğan
En iyi seçenek Hyundai i20 otomatik 2015 model bulunur çok güzel araç sadece bakıma gidersin.
daha üst modeli almak için ne kadar daha eklemem gerekir sence? 2015 düşük geldi gibi gözüme

Top Bottom