Neler Yeni

Maksimum 3700₺ bütçe ile alınabilecek AMD ekran kartlı en iyi sistem

RmzDayi

80+ Silver
Bence iyi bir piyasa araştırması yap. Benim önerim 2070 yerine rx5600-5700 tercih edebilirsin. Msi'ın gaming X modeli tahminimce aynı fiyata denk geliyor inno 2070super ile. Eğer gaming x gibi kaliteli soğutma sağlayan ekran kartı alırsan amd nvidia farketmez uzun vadede üzülmezsin.
msı ürünü kullanmam nedense bana itici geliyor. Sadece aklımda var muhtemelen onu almam, onun yerine 5700xt nitro+ se alırım :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Zaff

Zaff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Zafer Büyükyavuz
msı ürünü kullanmam nedense bana itici geliyor. Sadece aklımda var muhtemelen onu almam, onun yerine 5700xt nitro+ se alırım :)
Nitro+ special Edition da gayet iyi. Senin tercihin. Bence inno tercih etme. (marka fanlığı falan yaptığım yok)

RmzDayi

80+ Silver
Nitro+ special Edition da gayet iyi. Senin tercihin. Bence inno tercih etme. (marka fanlığı falan yaptığım yok)
tek korkum yazılım, o yüzden 2070s e yöneldim. Ama yine de Nitro+ her türlü en iyi seçenek olacaktır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Zaff

Zaff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Zafer Büyükyavuz

RmzDayi

80+ Silver
Bu konuda korkun olmasın. Nitro+ oldukça kaliteli.
kesinlikle için rahat o konuda çünkü 590 nitro+ se kullanıyorum güncelleme vakti geldi de bu kurlarda yeni ürün almak delilik olur

Zaff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Zafer Büyükyavuz
kesinlikle için rahat o konuda çünkü 590 nitro+ se kullanıyorum güncelleme vakti geldi de bu kurlarda yeni ürün almak delilik olur
Bencede. Virüs salgını geçtiğinde fiyatlar düşecektir.

Top Bottom