Neler Yeni

Maksimum 5.5K'ya sistem önerisi

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Arkadaşlar kusura bakmayın ama kardeşime 6K'ya kronik sorunlu bir SSD ve kötü bir PSU içeren bir sistem almayacağım.
Tamam hocam biz ne yapalım peki daha iyisi mi var? Size 1050ti ile mutluluklar

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Fiyatına göre güzel bir sistem bu fiyatlara düz 1650'li sistemler piyasada kol geziyor.
B450M A-PRO MAX VE TG4 KASA özelleştirmeleri ile alınabilir.
Yeni çıkmış büyük ihtimalle eli çabuk tutmak lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki bu bütçede "Sıfır" olarak daha iyi bir model bulabilir iseniz bizimle de paylaşın değerlendirelim.
Siz bulun demek yerine fikir mi verseniz?

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat

Onurkotlutok05

80+ Gold
oynanacak oyunlara bağlı apu sisteme yönelebilirsiniz

Rica etsem bundan daha Çok fps alabileceği bir sistem atar mısın 6000tl ve aşağısında? O zaman senden özür dileyeceğim. Ulan piyasa iyi de biz mi kötü sistem attık. Adam akıllı 1650s ve ryzen 5 1600 af var sonra ekleme yapar sistemi toparlar 1050ti alacağına bunu alsın
1600af artık çok eskidi
psu kötü
anakart kötü
ssd kötü
8gb ram olmamış
sadece 1650s var iyi yanı olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Baran Akpınar
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Bu bütçede bildiğin bir sistem yoksa yazmayabilirsin.
Dostum merhaba iyi akşamlar maddi durumlardan dolayı sistemimi satıyorum yanında 144hz monitörümde var isterseniz onuda satabilirim sistem efsane çalışıyor hiçbir sıkıntısı yok valorantta 200 fps fln alıyor 10 15 saniyede açılıyor şöyle sistemi yazayım size ilgilenirseniz özelden görüşelim
malum bu zamanda sistem fiyatları çok fazla
i5 9400f
rx570
h310
8gb ram
240gb ssd
vs.
ilgilenirseniz yazın bana

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Dostum merhaba iyi akşamlar maddi durumlardan dolayı sistemimi satıyorum yanında 144hz monitörümde var isterseniz onuda satabilirim sistem efsane çalışıyor hiçbir sıkıntısı yok valorantta 200 fps fln alıyor 10 15 saniyede açılıyor şöyle sistemi yazayım size ilgilenirseniz özelden görüşelim
malum bu zamanda sistem fiyatları çok fazla
i5 9400f
rx570
h310
8gb ram
240gb ssd
vs.
ilgilenirseniz yazın bana
2. El sistem bakmıyorum, teşekkürler.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Bu bütçede bildiğin bir sistem yoksa yazmayabilirsin.
Bilmek bilmemek değil piyasa da sadece bu var ve zaten attım. Ayrıca adam sana güzelce açıklamış, bu fiyatta zaten alabileceğin iyi bir sistem yok anca ekran kartını düşük tutarsın öbür parçalar iyi olur sonra ekran kartını değiştirirsin. Zaten bu bütçede ne gibi bir psu bekliyorsun o da merak konusu ama bu sistemi almazsan dediğim gibi 1050ti ve 1650ler de sürünürsün

TEŞKİLAT

80+ Silver
Siz önerin demek yerine fikir mi verseniz?
Ben öneride bulundum kararınıza saygı duyarım ekstra olarak İnventus>Unlost Eco V2 özelleştirmeler ile düşünülebilir (bütçeyi aşıyor).
Bilmek bilmemek değil piyasa da sadece bu var ve zaten attım. Ayrıca adam sana güzelce açıklamış, bu fiyatta zaten alabileceğin iyi bir sistem yok anca ekran kartını düşük tutarsın öbür parçalar iyi olur sonra ekran kartını değiştirirsin. Zaten bu bütçede ne gibi bir psu bekliyorsun o da merak konusu ama bu sistemi almazsan dediğim gibi 1050ti ve 1650ler de sürünürsün
(y)

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Topladıktan sonra sana fotoğrafını atıcam ve içerisinde en az 1650S olacak.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Ben öneride bulundum kararınıza saygı duyarım ekstra olarak İnventus>Unlost Eco V2 özelleştirmeler ile düşünülebilir (bütçeyi aşıyor).

(y)
Aynen bir de Unlost Eco V2 vardı o kadar onu da özelleştirme yaparak almak lazım

Topladıktan sonra sana fotoğrafını atıcam ve içerisinde en az 1650S olacak.
Ya ben valla arkadaş gibi hayırlı olsun demek isterdim ama bu piyasada acaba hangi ekran kartını toplayacaksınız? 1650s ekran kartının fiyatından haberiniz var mı? Sistem fiyatı kadar ahahah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,787
Üyeler
163,878
Son üye
keremschumacher
Top Bottom