citroen c elyyse guzel benceSedan bir araç bakıyorum, temiz ve üzmeyecek bir araç olsun. Ford focus 2 ve 3 bakıyordum ama sizin önerilerinize de ihtiyacım var. Marka model önerisi ve hatta direkt ilan link verseniz daha makbul olur.
Alınmaz tek artısı motor. Konfor ve yalıtım konusunda çok geride.citroen c elyyse guzel bencd
Sedan bir araç bakıyorum, temiz ve üzmeyecek bir araç olsun. Ford focus 2 ve 3 bakıyordum ama sizin önerilerinize de ihtiyacım var. Marka model önerisi ve hatta direkt ilan link verseniz daha makbul olur.
Ve marketplace facebook marketten araştırmanı öneririm yaşlı ve orta yaşlılar genelde oraya ilan koyuyor ve abartı fiyat çekmiyorÖnerin nedir peki dostum?
,Toyota corolla 2010 ve üstü, Renault fluence, Ford fiesta 2014 vs ucuz eğer tramer boya kaza değişen takıntınız varsa daha bütçe dostu ucuz arabalar öneririm kazası büyük değil ve mekanikte sorun yoksa değerlendirin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve marketplace facebook marketten araştırmanı öneririm yaşlı ve orta yaşlılar genelde oraya ilan koyuyor ve abartı fiyat çekmiyor
citroen c4 e hdi tavsiye ederim uzun yıllar kullandığım bi araba 1 kere sanayiye götürmedi motoru sağlam ve yakıt olarak ekonomik tavsiye ederimSedan bir araç bakıyorum, temiz ve üzmeyecek bir araç olsun. Ford focus 2 ve 3 bakıyordum ama sizin önerilerinize de ihtiyacım var. Marka model önerisi ve hatta direkt ilan link verseniz daha makbul olur.
Hocam otomatik mi Manuel mi dizel mi benzinSedan bir araç bakıyorum, temiz ve üzmeyecek bir araç olsun. Ford focus 2 ve 3 bakıyordum ama sizin önerilerinize de ihtiyacım var. Marka model önerisi ve hatta direkt ilan link verseniz daha makbul olur.
170k km tramersiz degisensiz boysiz dizel manuel c elyyse 2016 1.6 motor araci 530k masraflarla 540-550k aldikAraç piyasasından hiç anlamam dostum bu yüzden ne kadara kadar oky olur ? Km,yıl ve değişen boya falan