Neler Yeni

Maksimum 700TL krampon önerisi

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem
Lottonun kırmızı logolu siyah bir kramponu var 700tl'ye
Birde lescon sarı logolu siyah kramponu var 600tl'ye
ben bunlari beğendim ama yakınım yok kullanmış olan sizce nasıldır veya bu bütçeye ne önerirsiniz 42 numara

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
vallahi ben kramponlarımı hep ikinci el alırım
1 sene önce 250tl ye predator aldım boğazlı demonscale 41.5 numara çivili gittim denedim oldu aldım
1 sene oldu neredeyse her gün evin yanındaki halısahaya giderim banamısın demedi sapasağlam hala
bundan önce de bi mercurial almıştım 3 sene oldu hala duruyor küçük geldiği için kullanmıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ayberk Çakır
Lottonun kırmızı logolu siyah bir kramponu var 700tl'ye
Birde lescon sarı logolu siyah kramponu var 600tl'ye
ben bunlari beğendim ama yakınım yok kullanmış olan sizce nasıldır veya bu bütçeye ne önerirsiniz 42 numara
kesinlikle dolap uygulamasından yada letgo dan kendi şehrinden ikinci el temiz bak çok güzel şeyler düşüyo bu ara

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kesinlikle dolap uygulamasından yada letgo dan kendi şehrinden ikinci el temiz bak çok güzel şeyler düşüyo bu ara
Ara ara bakıyorum ama hic denk gelmedim sahibindene falanda bakıyorum ama bulamadım 3 aydır geçici sure diye aldığım cakma nike kullanıyorum ayakkabıcı çarşısından idmanlardan sonra falan ayağım hep yara oluyor ici falan zaten dökülüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

vallahi ben kramponlarımı hep ikinci el alırım
1 sene önce 250tl ye predator aldım boğazlı demonscale 41.5 numara çivili gittim denedim oldu aldım
1 sene oldu neredeyse her gün evin yanındaki halısahaya giderim banamısın demedi sapasağlam hala
bundan önce de bi mercurial almıştım 3 sene oldu hala duruyor küçük geldiği için kullanmıyorum
Bulamadım bayadie bakiyorum az once yazdim zaten

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Ara ara bakıyorum ama hic denk gelmedim sahibindene falanda bakıyorum ama bulamadım 3 aydır geçici sure diye aldığım cakma nike kullanıyorum ayakkabıcı çarşısından idmanlardan sonra falan ayağım hep yara oluyor ici falan zaten dökülüyor

hocam öyle 1-2 günde bulmak zor zaten ben genelde dolaptan alıyorum 1 hafta en az bakıyorum araştırıyorum bu arada sakın karogyla almayın elden alın

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ayberk Çakır

https://dolap.com/urun/adidas-siyah-hali-saha-ayakkabi-krampon-az-kullanilmis-mhamethalil1-241437272 buldum ben bi tane ama

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam öyle 1-2 günde bulmak zor zaten ben genelde dolaptan alıyorum 1 hafta en az bakıyorum araştırıyorum bu arada sakın karogyla almayın elden alın
3 aydir falan takip ediyorum kocaelide oturuyorum ama hic denkgelemedim sorun bende galiba

Az once baktim buna ama istanbulda bakalim halletmeye callisicam gidebilirsem

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
3 aydir falan takip ediyorum kocaelide oturuyorum ama hic denkgelemedim sorun bende galiba

Az once baktim buna ama istanbulda bakalim halletmeye callisicam gidebilirsem
bulursun inşallah farklı uygulamalara da bak kolay gelsin
iyi forumlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ayberk Çakır

bunları buldum kocaeli girip bi iletişime geçip bi bak istersen bunlara orjinalliklerine vs

Top Bottom