Yok hocam etmedim çünkü önde 2 fanlık yer var dolu zaten üstü boş sadeceunutmuşum pardon fanda sipariş ettinmi
Yok hocam etmedim çünkü önde 2 fanlık yer var dolu zaten üstü boş sadeceunutmuşum pardon fanda sipariş ettinmi
sen bilirsin hayırlı olsunYok hocam etmedim çünkü önde 2 fanlık yer var dolu zaten üstü boş sadece
Teşekkürler. Şöyle yazılmış İnternettesen bilirsin hayırlı olsun
zaten söyleme amacım o senin kasanda 3 fan var ve bu günümüzde sınır. Ssd tam falan serin çalışıp daha uzun ömürlü olmasını istiyorsan 2 fan daha alınabilir ama almazsanda çok problem olmaz. Soğutma olayı birazda anakarta bağlıTeşekkürler. Şöyle yazılmış İnternette
Kasanın üzerine takılacak olan fanlar kasa içi hava sirkülasyonundan dolayı içeriye hava verecek şekilde değil, içerideki sıcak havayı dışarıya atmak için konumlandırılmalıdır. Çünkü ısınan hava yukarı çıkma eğilimindedir. Bu sebeple yukarıya takılacak fanlar direkt olarak ekran kartını soğutmaz ancak kasa içerisindeki bileşenlerin daha serin çalışmasını sağlar.
Anladım. Ben şundan almak istemedim şimdi üst tarafa takınca içeri doğru üflemeyecek ya hava etkisi olmaz diye düşündüm ama oluyormuş sıcak hava daha rahat dışarı çıktığı için. Ben daha çok sıvı soğutma fanları için kullanılıyor diye önemsemedimzaten söyleme amacım o senin kasanda 3 fan var ve bu günümüzde sınır. Ssd tam falan serin çalışıp daha uzun ömürlü olmasını istiyorsan 2 fan daha alınabilir ama almazsanda çok problem olmaz. Soğutma olayı birazda anakarta bağlı
Hocam ssd soğutucular da var mış onlara gerek var mı? Bu arada biraz paramı biriktireyim üst fanları alıcam inşallah daha klavye ve kulaklık da alaviliri bakıcam duruma görezaten söyleme amacım o senin kasanda 3 fan var ve bu günümüzde sınır. Ssd tam falan serin çalışıp daha uzun ömürlü olmasını istiyorsan 2 fan daha alınabilir ama almazsanda çok problem olmaz. Soğutma olayı birazda anakarta bağlı
pasif soğutma var ama benim önerim fanları yinede al ankart, ram, ssd içerideki hacva akışı falan hepsi daha iyi olurHocam ssd soğutucular da var mış onlara gerek var mı? Bu arada biraz paramı biriktireyim üst fanları alıcam inşallah daha klavye ve kulaklık da alaviliri bakıcam duruma göre
Mesaj otomatik birleştirildi:
Crucial 1TB P3 Plus Serisi 3D NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB/ Yazma 3600MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 1TB P3 Plus Serisi 3D NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB/ Yazma 3600MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu benim ssd pasif soğutma var galiba anlamadım ama?
1080p reis buASUS 27" TUF GAMING VG279QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG279QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Buyrun hocam buna da bakabilirsiniz.