Milli anakartımıza baktınız mı ? B450m s2hMax 800tlye anakart önerir misiniz işlemci olarak amd ryzen 5 3600 kullanıyorum
Max 800tlye anakart önerir misiniz işlemci olarak amd ryzen 5 3600 kullanıyorum
VarM2 desteği varmı
1 adet m2 desteği mevcut.M2 desteği varmı
Peki ram hızı max ne kadar ve gb olarak max ne kadar rgb ve argb destekliyor muAl bunu 200 300 cebinde kalsın![]()
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.919,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Var
32 gb 3600mhz ram destekli argb hakkında bilgim yokPeki ram hızı max ne kadar ve gb olarak max ne kadar rgb ve argb destekliyor mu
Mesela rgb yada araba bir kasa alsam desteklermi32 gb 3600mhz ram destekli argb hakkında bilgim yok
Peki 1000 TL'ye kadar önerebilir misiniz?![]()
Asrock B450M-PRO4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B450M-PRO4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asrock B450M-PRO4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bundan başka bu bütçede düzgün bir şey yok. 500TL'ye S2H var. Asıl olaylar 900TL'den sonra başlıyor. Bunun VRM'i S2H'dan daha kaliteli
m.n11.com
Mesela rgb yada araba bir kasa alsam desteklermi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki 1000 TL'ye kadar önerebilir misiniz?
Ben indirim falan yakalarım bide mesela rgb yada argb bi kasa alsam anakart destekliyomu ben pek bilmiyorumda![]()
Asus Tuf Gaming B450M-PRO-S AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B450M-PRO-S AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus Tuf Gaming B450M-PRO-S AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Tartışmasız TUF Pro S. Fakat geçen 900'dü şimdi 1000 olmuş. Ama aslında bakarsan R5 3600 için B450 Pro4 gayet yeterli olur.
Evet. 2 tane Aura RGB girişi var.Ben indirim falan yakalarım bide mesela rgb yada argb bi kasa alsam anakart destekliyomu ben pek bilmiyorumda
www.asus.com