Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
yakındaduwra delicem o kadar hasar aldiki duvar bütünlüğünü bozdum
duvar kawga 2
yakındaduwra delicem o kadar hasar aldiki duvar bütünlüğünü bozdum
aga aykut elmasın duvara vurduğu gibi vrdum mlyar kere ayağımı nereye koysam duvar boyası dökülyoryakında
duvar kawga 2
tebrikleraga aykut elmasın duvara vurduğu gibi vrdum mlyar kere ayağımı nereye koysam duvar boyası dökülyor
yok brom ben ailemle tek problemim babamın bana güvenmemesi haklıda ama az güvense iyitebrikler
aile kawga oldumu kınık
biraz güvenini kazancan zembille düşmez saygıyok brom ben ailemle tek problemim babamın bana güvenmemesi haklıda ama az güvense iyi
sesi kıs diyince redbul içip sarhoş olmuyorum ben
Abi türk telekom neyi iyi yaptı bu güne kadar 90 tl ye 6 mbps sürünüyom şubat gelsin türknet geçecem millenicom 12 veriyor kablonet yok ne alacam be yaBiraz karmaşık nerden arasam maksimum 35-37 mbps hız alabileceğim yazıyor akşam müşteri hizmetleriyle konuşmamdan sonra turk telekomun alt yapısında maksimum alabileceğim hız 14.84 müş maksimum upload ise pandemide 4 normalde 2 şu an o kadar mutluyum kiniye böyle oldu anlamadım yazanı verseler ne kadar güzel olacak
Size mutluluğumu şu 3 resim ve 1 video ile anlatabilirim ;
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Superonline dan kablosuz internet al.Abi türk telekom neyi iyi yaptı bu güne kadar 90 TL ye 6 mbps sürünüyom şubat gelsin türknet geçecem millenicom 12 veriyor kablonet yok ne alacam be ya
Superbox diyorsan bi internete 400-500 tl verecek kadar ne zenginim ne kaçığım
Usta kaç mbps ve fiyat ne olur ki
Biraz tuzlu Superbox fiyatlarına bakabilirsin.Usta kaç mbps ve fiyat ne olur ki