Neler Yeni

Makul f/p Yazıcı tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Satellitef - Donanım Arsivi
Merhaba bir yazıcı almak istiyorum ama çok seçenek var, tavsiyenizi almak istiyorum, beklentilerimi aşağıda yazıyorum:
  • Evde kullanılacak.
  • Ayda ortalama 70 sayfa basılır.
  • tabii ki en önemlisi kartuş/mürekkep/toner bitince ucuza değiştirebileceğim.
  • Renkli olmasına gerek yok.
  • Hızlı basmasına gerek yok.
  • Fax, tarayıcı, wifi, fotokopi falan gerek yok.

Gördüğünüz gibi aslında çok makul bir tarayıcı arıyorum f/p tavsiyelerinize açığım

Üniversite tez ödevi felan mı hazırlayacaksın yoksa günlük hayatını kurtarsa yeterlimi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üniversite tez ödevi felan mı hazırlayacaksın yoksa günlük hayatını kurtarsa yeterlimi?
Günlük hayatımda kullanacağım, dediğim gibi ayda ortalama 70 sayfa falan bastırırım ama kıytırık, 3-5 ayda elimde kalacak ya da mürekkep vs bitince yazıcıyla aynı parayı ödeyeceğim bir şey aramıyorum

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20

Şunun iyi bir model olduğunu biliyorum.

Brother, Kyocera, Epson gibi markalara da bakabilirsiniz ancak HP'nin NeverStop serisinden uzak durun kartuş, toner masrafı çok yüksek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim

Şunun iyi bir model olduğunu biliyorum.

Brother, Kyocera, Epson gibi markalara da bakabilirsiniz ancak HP'nin NeverStop serisinden uzak durun kartuş, toner masrafı çok yüksek.
Hocam teşekkürler ama ev için makul bir yazıcı diyorum ya 3k bu, bana lazım olmadığını söylediğim özellikleri var zaten.

Çok basit bir yazıcı aramıyor muyum aslında ya sadece siyah çıkarttın, uzun ömürlü çok masraf çıkartmayan bir şey olsun

Squex

80+ Silver
Net bir bütçe belirtirseniz daha iyi olur
Ben bu yazıcıyı 1.5 yıl önce almıştım babam bir şirketten getirmişti hala duruyor o zaman piyasa fiyatı 500 tl falandı.
Toneri doldurması bizim buradaki kartuşcu 30 40 tl ye dolduruyor en az 4 ay da gidiyor toneri.
Wifi ile çalışıyor o güzel hızlı da çıkarıyor.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhaba bir yazıcı almak istiyorum ama çok seçenek var, tavsiyenizi almak istiyorum, beklentilerimi aşağıda yazıyorum:
  • Evde kullanılacak.
  • Ayda ortalama 70 sayfa basılır.
  • tabii ki en önemlisi kartuş/mürekkep/toner bitince ucuza değiştirebileceğim.
  • Renkli olmasına gerek yok.
  • Hızlı basmasına gerek yok.
  • Fax, tarayıcı, wifi, fotokopi falan gerek yok.

Gördüğünüz gibi aslında çok makul bir tarayıcı arıyorum f/p tavsiyelerinize açığım

kamyoncu36

80+ Bronze
Bütçe?

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
max 1k civarı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR