Neler Yeni

Malum Forum Üyelerinin Yalanları ve İftiraları Durmak Bilmiyor.

NakreS14

80+ Platinum
Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
13,149
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,070
İsim
Serkan
Alıntıyı görüntüle

Değerli dostlar bugün instagram sayfamızda Gamepower Intense X60 monitörün görsellerini paylaştık ve sayfamıza biosunda Technopat yazan birinden şöyle yorum geldi; "Samsung olunca ne oluyor Samsung bile bu çöp paneli kullanmıyor" diye tamamiyle cahillik içiren bir yorum aldık ve bu arkadaşa tamamen uydurma yorum yaptığını ve neredeyse tüm büyük markaların "SAMSUNG LSM270DP02" panel ile monitörü var diye kaynaklarla örnekler verdim. Buna rağmen halen hakaretlerine devam edip üstüne bir de tehtid edip burası önemli "Technopat Forumda" konu açalım diye yorum alınca bu kişilerin niyetinin sadece pislik yapmak olduğunu anlamış olduk ve bu kişileri sayfamızdan engelledik. Bu kişiler hakkında da kararlıyız önümüzdeki günlerde hukuki olarak aksiyon alacağız. Çünkü bu kişilere doğru bilgiyi kaynakları ile sunmamıza rağmen tek dertleri hakaret etmek ve özellikle kendi itirafları ile konuyu forumlara taşıyıp forumlar arasında kargaşa çıkartmak.

İlgili Konu: https://www.technopat.net/sosyal/ko...i-instagramda-engelledi.1111620/#post-7455016

Doğru bilgi isteyenler için de buyrun SAMSUNG LSM270DP02 panele sahip markalardan birer örnek;
ViewSonic XG270QC
Kaynak: https://pcmonitors.info/reviews/viewsonic-xg270qc/

Gigabyte Aorus CV27Q
Kaynak: https://clevo-computer.com/tr/detail/index/sArticle/4954
Msi MAG272CQR gibi gibi

Alıntıyı görüntüle


ÖNEMLİ!
Bu saygısızca yakıştırmayı yapan kişilere Technopat kanalında Gamepower ve JamesDonkey'in ile aynı yerde monitör yaptıran Monster monitörün videosu yapıldı aynı şeyi neden bulunduğunuz foruma söylemiyorsunuz? Ve biz videomuzda Panelin içini sökerek bile tüm seri numaralarına kadar sizlere gösterdik.
Kaynak:
Bu türlü seviyesizce tamamen yalan yakıştırmalarda bulunan kişilere hukuki olarak gerekli aksiyonları alacağız. Çünkü bu iş iftira ve bu kişiler kasıtlı olarak forumlara bu konuları açıyorlar sürekli elimizdeki kaynaklarla doğrusunu insanlara göstermeye çalışıyoruz lakin bu kişiler kulaklarını kapatıp iyice olayı zıvanadan çıkartmaya çalışıyoruz anlıyoruzki bu kişilerin amaçları farklı biz de ona göre haklarımızı kullanacağız. Sevgiler
Dolandırıcı bu adam diyen kişi ağır olmuş
 

T.P.G.

80+ Titanium
Katılım
25 Nisan 2020
Mesajlar
24,370
Katılım
10 Eylül 2020
Mesajlar
50
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Emir
Dostum kullandın mı? Kullandım da söylüyorum. Güncel fiyatı ile asla alınmaz.
Şuanki güncel fiyatları ile hiçbir kulaklık alınmaz.HyperX Cloud Stinger aldım 600 tl ama fiyatına değmezde piyasa böyle olunca değiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

HS35 kalitesizmiş sanırım yanılmışım ama Cooler Master CH321 var.
 

T.P.G.

80+ Titanium
Katılım
25 Nisan 2020
Mesajlar
24,370
Şuanki güncel fiyatları ile hiçbir kulaklık alınmaz.HyperX Cloud Stinger aldım 600 TL ama fiyatına değmezde piyasa böyle olunca değiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

HS35 kalitesizmiş sanırım yanılmışım ama Cooler Master CH321 var.
CH321'in de pek farkı yok
 

Fevkelade1i

80+ Bronze
Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
1,890
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
Yaş
28
İsim
Muhammet Trabzon
Yaşadığın stresi anlıyorum hocam. Onlarca kanıt sunmana rağmen; tüm bunları görmezden gelip, hâlen basmakalıp söylemlerle cevap vermeleri çok sinir bozucu.
 
Top Bottom