Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
atmaz trieetziyaBen bağımsızım kral. Ne sovyetlerin yönetimindeyim ne osmanlının .
atmaz trieetziyaBen bağımsızım kral. Ne sovyetlerin yönetimindeyim ne osmanlının .
Çünkü konu zaten o konudaki yalanlar iftiralar ve hakaretler o konu kitlenmeyecek de bu konu mu kitlenecek?Bize örgüt diyorsunuz fakat siz burada açılan konuları kilietlemiyorsunuz bile. Farkettiyseniz bahsi geçen konu 10. sayfada kilitlenmiş.
Bana genelde raconu Recep Baltaş kesiyor. Yalan yok.
Abdullah reis forum olarak Technopat,youtune kanalı olarak Donanım Arşivi takip ediyorum önce bunu belirteyim.Technopat YouTube kanalı ile ilgili ilgi ve alakam yok.Şu Dolandırıcı bu adam diyen şahısa GICIK KAPTIM özellikle Yani ne dolandırdığını görüyorda öyle bir mesaj atmış?
Zaten Gamepower,James Donkey gibi markaları F/P ürünlerinden dolayı satın alıyoruz
Parası Olan Zaten ASUS,MSİ Monitör alır
gerçekten bence iki forum birbirleri ile kafa tutamaz galip tabii ki de ikisidirCidden bu adamların DA'dan alıp veremediği ne var ? Adamlar çok aşırı ön yargılı. Ön yargılılık ve haterlık onları adeta kör etmiş. @Abdullah Hacıgül kaç tane kanıt atsa da dinledikleri yok.
yalnız konu kilitlenince o ateş sadece kısa süreliğine söndürülür ve yakında böyle konular yine açılır. Fakat konu kitlenmeyince insanlar daha medeni bir şekilde aralarında anlaşabilirler.Bize örgüt diyorsunuz fakat siz burada açılan konuları kilietlemiyorsunuz bile. Farkettiyseniz bahsi geçen konu 10. sayfada kilitlenmiş.
adamın 2k bütçesi var adam gitsin corshair mi alsın şunu belirtelim bütçe ile alakalıAbdullah reis forum olarak Technopat,youtune kanalı olarak Donanım Arşivi takip ediyorum önce bunu belirteyim.Technopat YouTube kanalı ile ilgili ilgi ve alakam yok.
Parası olan diyorsunuz,haklısınız.Ancak bence HS35 ile hemen hemen aynı fiyatta olan GamePower Kizaru yerine HS35 tercih edilebilir veya Cooler Master'ında o fiyatlarda kulaklıkları var.
PSU olarak Gamepower,James Donkey kullanılmaz.Extreme testleriniz çok güzel. (bkz:gamepower sendo ve akvaryum ile yapılan test)
Yani için içinde bir olmadığını düşünüyorum ama lütfen videolarda Gamepower gibi markaların PSUlarını,monitörlerini önermeyin.Kasa toplama videolarında bir videonuzda yaptığınız gibi delik açılması gerektiğini söyleyin.
İkisinin de kilitlenmesi lazım. Orası size sallıyor, siz onlara.Çünkü konu zaten o konudaki yalanlar iftiralar ve hakaretler o konu kitlenmeyecek de bu konu mu kitlenecek?
kemal burada kavga çıkartma git technopat'ta yaz lütfen kawga istemiyoruz artıkEee yani?
Mesela geçen de burada bir tartışma olmuş ama konu kitlenmemişti. Ve olay medenice çözülmüştü. Eğer konu kitlenirse insanlar birbirlerine karşı kin beslemeye devam eder.Eee yani?
bizİkisinin de kilitlenmesi lazım. Orası size sallıyor, siz onlara.