Neler Yeni

Malum forumun moderatörleri beni hasım belledi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Forumun adını tahmin edersiniz. 1 aylık ban yemiştim ama bugün açılmıştı. Ama bir konuya mesaj yazdım ve kendi düşüncemi belirtmeme rağmen yanlış bilgi kapsamına alındı. Konu şuydu muhabbet kuşu tuzlu çekirdek yerse zarar görür mü vs. Ben de benim kuş da yiyor yemden başkasını sindiremiyorlar zarar görmez dedim yanlış bilgi kapsamında 1 gün daha ban yedim. Bu bilgiyi de kendi evimdeki kuştan yola çıkarak verdim. Bir aylık ban da daha yeni açılmıştı. Ben anlamıyorum bütün hasetliler kibirliler bu forumda mı toplanıyor arkadaş. Bunları BTK'ya şikayet etsem sonuç alır mıyım?

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yanıtlamıyor ki Allahın belaları. İki kere rapor attım.
Konu linkini atabilir misin? Malum forum dedigin yer dusundugum yer ise genelde benim raporumu dikkate alirlar, yardimci olabilirim.

Ha cidden zarar goruyorlarsa ve yanlis bilgi ise yapacagim bir sey yok mod falan degilim zaten, en fazla mantikli sayilabilecek bir savunma ile yanlis bilgi etiketinin kalkmasini saglayabilirim (belki).

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Moderatör kafasına göre ban atmaz.

Moderatöre gelen raporda açıklama kısmı olur ve mantıklı şekilde, nesnel, yanlışlanana kadar doğru bilgi ile kanıtlayıp, açıklanırsa cezalandırılır mesaj.

Kısaca moderatörler seni hasım belirlemez. 🙂
Tomarla üyesi olan yerde daha dertleri yok seninle uğraşacaklar. 😃

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu linkini atabilir misin? Malum forum dedigin yer dusundugum yer ise genelde benim raporumu dikkate alirlar, yardimci olabilirim.

Ha cidden zarar goruyorlarsa ve yanlis bilgi ise yapacagim bir sey yok mod falan degilim zaten, en fazla mantikli sayilabilecek bir savunma ile yanlis bilgi etiketinin kalkmasini saglayabilirim (belki).
Nereden ulaşabilirim size
Mesaj otomatik birleştirildi:

Moderatör kafasına göre ban atmaz.

Moderatöre gelen raporda açıklama kısmı olur ve mantıklı şekilde açıklanırsa cezalandırılır mesaj.

Kısaca moderatörler seni hasım belirlemez. 🙂
Tomarla üyesi olan yerde daha dertleri yok seninle uğraşacaklar. 😃
Birkaçıyla harbi sıkıntı yaşamıştım. O günden beri ufak şeyden ban atıyorlar. Geriyorlar adamı.

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yahu iyice gıcık kapmaya başladım. İçlerinden biri iyice hasım belledi ama çözemedim.
Reco:Merhaba ben recep baltaş
Ali:Ben ali güngör
Reco:Evet ali sen gerçekten de ali güngörsün

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Forumun adını tahmin edersiniz. 1 aylık ban yemiştim ama bugün açılmıştı. Ama bir konuya mesaj yazdım ve kendi düşüncemi belirtmeme rağmen yanlış bilgi kapsamına alındı. Konu şuydu muhabbet kuşu tuzlu çekirdek yerse zarar görür mü vs. Ben de benim kuş da yiyor yemden başkasını sindiremiyorlar zarar görmez dedim yanlış bilgi kapsamında 1 gün daha ban yedim. Bu bilgiyi de kendi evimdeki kuştan yola çıkarak verdim. Bir aylık ban da daha yeni açılmıştı. Ben anlamıyorum bütün hasetliler kibirliler bu forumda mı toplanıyor arkadaş. Bunları BTK'ya şikayet etsem sonuç alır mıyım?
Yani eğer kuşa zararlıysa kuşunun tuzlu çekirdek yemesi zararsız olduğu anlamına gelmez eğer zararlıysa haklı bir ban gibi ayrıca btk ne alaka ne diye şikayet ediceksin ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,976
Üyeler
164,936
Son üye
ARDA0618
Top Bottom