Neler Yeni

Malum site ücretsiz ürünler.

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Şu sıralar bu konuyu açmak hiç istemiyordum aslında sürekli konu açıp reklam yapanları görüyorum.Ama ürün yelpazesini görünce çok şaşırdım.Normalde ücretsiz ürün diye basit basit çin malı ürünlerle doldururlardı.bu sefer öyle yapmamışlar. 3 ürün seçtiriyorlar ilk seçtirdikleri ürünler baya iyi daha sonraki 2 üründe kalite düşüyo tabi.Fotoğrafları yükliycem bunlar çekebildiklerim daha aşşağılara kadar inmedim.Arama yerine ne yazıp giriyosunuz valla bilmiyorum ama özelden yazın yardımcı olurum.

1737574562108.jpeg
1737574554485.jpeg
1737574545963.jpeg
1737574571560.jpeg
1737574533327.jpeg

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
Murat
Biraz düzenbazlık var işin içinde yine. 3 ürün seçtiriyor sonra onların istediği 2 ya da 3ürünü %50 indirimle aldırıyorlar bende öyle denk gelmişti. Ödeme adımında çıkan fiyatı aklında tut sonra seçtiğin tüm ürünlerı kaldırıp aynı ürünleri sepetine eklediğinde yine 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyat çıkıyor.

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz düzenbazlık var işin içinde yine. 3 ürün seçtiriyor sonra onların istediği 2 ya da 3ürünü %50 indirimle aldırıyorlar bende öyle denk gelmişti. Ödeme adımında çıkan fiyatı aklında tut sonra seçtiğin tüm ürünlerı kaldırıp aynı ürünleri sepetine eklediğinde yine 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyat çıkıyor.
ödeme adımı yok vergi daha yok direkt siparişlerim kısmında gözüküyo

Clayz

80+ Silver
Şu sıralar bu konuyu açmak hiç istemiyordum aslında sürekli konu açıp reklam yapanları görüyorum.Ama ürün yelpazesini görünce çok şaşırdım.Normalde ücretsiz ürün diye basit basit çin malı ürünlerle doldururlardı.bu sefer öyle yapmamışlar. 3 ürün seçtiriyorlar ilk seçtirdikleri ürünler baya iyi daha sonraki 2 üründe kalite düşüyo tabi.Fotoğrafları yükliycem bunlar çekebildiklerim daha aşşağılara kadar inmedim.Arama yerine ne yazıp giriyosunuz valla bilmiyorum ama özelden yazın yardımcı olurum.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam dm den bılgı verırmısın

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,557
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Dj aleti iyiymiş haa 🤣

gneaui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
A''

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Attack Shark Saldırı Köpekbalığı :LOL:

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
Murat
ben almadım arkadaşım aldı otomatik siparişlerim yerine düşüyo ödeme adımı vergi vs yok zaten senden başta adresini onaylıyomusun diyo sonra görev yapıyosun alıyosun
Gorev dedigin su ciftlik oyunu gibi olan mi

Yiarz08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Yiğit özcan
o görevler yalan dolan

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
muhammed samet

Bu kampanyalar nasıl siz alabiliyorsunuz ben hiç görmedim bana böyle fırsat geldiğini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,676
Üyeler
165,862
Son üye
davidwalker
Top Bottom