aynen gördüm onu çok iyi bi pazarlama stratejisi.Adamlar sana zaten %80 %90 enerji veriyo sen diyosun ben bunu kesin yaparım.Sonra %99 dan sonra %99,95 oluyo sen sövmeye başlıyosun nasıl bitmez diye ama bırakamıyosunda zaten buraya kadar gelmişsinvalla bi çiftlik oyunu var %100 yaparsan alıyorsun ama %90lara gelince ilerleme aşırı yavaşlıyor %99da baya yavaşlıyor hızlı bitrmek istiyosan alışveriş yap diyor boş yani
O oyunda baslarda 10tl 10tl dusuyor 990 lira oldugunda 3 tl 2 tl vermeye basliyor ve suladiginda %0.2 artiyo %100 yapana kadar 1 gun geciyor resmen. 1 ay boyunca surdururlerse ordaki oduller alinabilir ama 1 haftada vs bitecekse bi de en sonda 1 kurus falan verecekse sonlara dogru o zaman hic ugrasmaya gerek yokvalla bi çiftlik oyunu var %100 yaparsan alıyorsun ama %90lara gelince ilerleme aşırı yavaşlıyor %99da baya yavaşlıyor hızlı bitrmek istiyosan alışveriş yap diyor boş yani
1 TL veriyor ben 99.9 dayımO oyunda baslarda 10tl 10tl dusuyor 990 lira oldugunda 3 tl 2 tl vermeye basliyor ve suladiginda %0.2 artiyo %100 yapana kadar 1 gun geciyor resmen. 1 ay boyunca surdururlerse ordaki oduller alinabilir ama 1 haftada vs bitecekse bi de en sonda 1 kurus falan verecekse sonlara dogru o zaman hic ugrasmaya gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Su an bu vaziyetteyim gram ilerlemiyo ama o son sulamada 2 tl verir diye umiyleniyorum iste...
Ondan sonrası nasıl ocak acaba1 TL veriyor ben 99.9 dayım
10 yıldır tarla suluyorum halen alamadım 2 hediyeyi inat ettim ihtiyacım olduğundan değil bir gün alıcamo görevler yalan dolan
SDOPIFJGOIDSFJGPPIODFJGPOIDFJGIODS %99,98 son aşaması10 yıldır tarla suluyorum halen alamadım 2 hediyeyi inat ettim ihtiyacım olduğundan değil bir gün alıcam
davet lenasıl yani bunları direkt sipariş verip alabiliyor muyuz
99.9dayım %88deyim suladıkça 0.05 arttırıyor vermeyecekler çok belliSDOPIFJGOIDSFJGPPIODFJGPOIDFJGIODS %99,98 son aşaması
Mesaj otomatik birleştirildi:
davet le
sen %99 da biticekmi sanıyosun99.9dayım %88deyim suladıkça 0.10 arttırıyor vermeyecekler çok belli
ihtiyacımda yok sırf almak için alıyorum alınca asıcam odama çerçeveletip ve alıcam onusen %99 da biticekmi sanıyosun
Alması aşıfı zor dostum ondan bedava zaten en az 2 günlük çaba istiyorŞu sıralar bu konuyu açmak hiç istemiyordum aslında sürekli konu açıp reklam yapanları görüyorum.Ama ürün yelpazesini görünce çok şaşırdım.Normalde ücretsiz ürün diye basit basit çin malı ürünlerle doldururlardı.bu sefer öyle yapmamışlar. 3 ürün seçtiriyorlar ilk seçtirdikleri ürünler baya iyi daha sonraki 2 üründe kalite düşüyo tabi.Fotoğrafları yükliycem bunlar çekebildiklerim daha aşşağılara kadar inmedim.Arama yerine ne yazıp giriyosunuz valla bilmiyorum ama özelden yazın yardımcı olurum.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle