Neler Yeni

Malum stok sıkıntıları ve fiyatlar ortada ne zaman stoklar yenilenir

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Gürkan Yıldırım
Ekran kartları fiyatları ortada tahiminince ne kadar beklenmeli önerilerin neler dostum bu arada 5600x 3060ti stok geldiğinde güncel fps sistem beklemekteyiz saygılar :) @Abdullah Hacıgül

euwest

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Eren Kartal
kaynağı mining dolayısıyla ilk önce ETH madenciliği zayıflaması gerek yani ETH düşmeli, elektrik fiyatları yükselmeli(ki bu uzun vade bence) veya en beklendik olanı kullanıcı artışıyla gelen mining zorluğu artışı olması :)

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Gürkan Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaynağı mining dolayısıyla ilk önce ETH madenciliği zayıflaması gerek yani ETH düşmeli, elektrik fiyatları yükselmeli(ki bu uzun vade bence) veya en beklendik olanı kullanıcı artışıyla gelen mining zorluğu artışı olması :)
haklısın en kısa sürede bişeyler olur umarım tam kendimizi bir şekilde ayarladık fiyatlar arttık :)

euwest

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Eren Kartal
haklısın en kısa sürede bişeyler olur umarım tam kendimizi bir şekilde ayarladık fiyatlar arttık :)
hazır sistemler önceden stoklandığından şuan daha mantıklı tabii ki çok az bunların sayıları tekil toplamada gpu almaya geldiğinde tıkanıyorsun :)

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Gürkan Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hazır sistemler önceden stoklandığından şuan daha mantıklı tabii ki çok az bunların sayıları tekil toplamada gpu almaya geldiğinde tıkanıyorsun :)
5600x 3060ti bi hazır sistem almak istiyorum fakat sitelerdeki kimisinin rami kötü kimisinin güç kaynağı vs biraz daha beklemeyi planlıyorum keşke abdullah böyle güncel bir sistem yapsa onun kullandığı parçalar vs fps anlamında çok iyi oluyor :)

euwest

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Eren Kartal
hazırların da kötü yanı o :(

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
ETH kasmak için ekran kartı sistemi kuranların kàrı çok düşmeye başladı. ETH üretim zorluğu artmasından sebep amorti süreleri 10 aydan fazla bir süreye uzamaya başladı. 2022 sonunda ETH üretimimin tamamen durmasıda bunu etkiliyor olucak. Piyasadaki fiyatlar düşüp stoklar artmadığı sürece kolay kolay millet mining e başlamaz buda piyasa biraz rahatlatır. Minimum 1.5 ay diyorum ben piyasanın düzelmesi için.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
yaza doğru yenilenir ama bu sene öyle olacak işte korona çinin tatili ve amd fiyatları artırması yani 2022 daha sağlıklı olur.

Top Bottom