Neler Yeni

manga almayı düşünüyorum nereden almalıyım ne almalıyım

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Çok eskiden D&R üzerinden alırdım ama ufacık kitaba 20 tl vermek mantıklı gelmediği için fuar zamanı stok yapıyordum, fuarlarda 8 liraya falan alabiliyorsun

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
başlıkta yazıyor internette trendyol gibi ditlereden mi almalıyım yoksa onun dışınd alabileceğim siteler varmı ve ne almamı önerirsiniz aklımda promise neverland, haikyu, your name var siz ne önerirsiniz birde türkçe alacağım
mangayı fiziksel olarak alma interentten oku okuyacaksan. para kaybı gerçekten. alcaksanda maks 4 5 ciltlik seriler al

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
mangayı fiziksel olarak alma interentten oku okuyacaksan. para kaybı gerçekten. alcaksanda maks 4 5 ciltlik seriler al
kanka denedim olmuyo önceden de çizgi roman okuyordum, internetten okumayı denedim ben kitabın içine giremiyorum elimde olması lazım :/

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
Gerekli şeyler güzeldir ama genelde stok olmuyor herkes çıktığı gibi kapıyor onun haricinde istediğin seri başka bir yayınevi tarafından basılmış olabilir onların sitesinden alabilirsin mesela Marmara Çizgi yada Kurukafa yayınları ama Amazon’da 10 lira oluyor mangalar ben genelde ordan alıyorum orayada bakabilirsin istediğin seri hangisi ise googleye yaz sonra alışveriş kısmına tıkla orda direk çıkıyor siteler zaten

Top Bottom