Neler Yeni

Manitanın abisinden tehdit mesajları alıyorum ne yapmalıyım?

Beyler selamın aleyküm. 1 senelik ciddi bir ilişkim var. Yaklaşık 2 saat kadar önce manitayı eve bırakırken abisiyle tanıştım(!) Sağolsun bayağı bi tehdit etti vesaire. Sevgilimi baya seviyorum. Açıkçası bayağı da uyumluyuz. Yaşım gelince evlilik bile düşünürüm. Fakat 21 yaşındayım. Yolda gelirken aklıma geldi de bu yaşımda bunlarla uğraşmak ne kadar mantıklı? Okuluma gelip beni bulacağını, falan söyledi. Sizce ne yapmalıyım la taktik verin. Kavgacı biri değilim bu arada. Hayatımda hiç kavga da etmedim o yüzden tırsmadım da değil :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,022
İsim
Yuzarsef
Her erkeğin yapacağını yap alttan al ya da ölümüne vuruş agam en fazla dayak yersin falan. Fakat bir kız için hiç bir şeye değmez (büyük konuşuyorsam affola) hayatını karartma yani abisini döversin sonra bir anlık sinir ile iftira vs. atar hayatın kararır dikkatli olmakta fayda var.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
Beyler selamın aleyküm. 1 senelik ciddi bir ilişkim var. Yaklaşık 2 saat kadar önce manitayı eve bırakırken abisiyle tanıştım(!) Sağolsun bayağı bi tehdit etti vesaire. Sevgilimi baya seviyorum. Açıkçası bayağı da uyumluyuz. Yaşım gelince evlilik bile düşünürüm. Fakat 21 yaşındayım. Yolda gelirken aklıma geldi de bu yaşımda bunlarla uğraşmak ne kadar mantıklı? Okuluma gelip beni bulacağını, falan söyledi. Sizce ne yapmalıyım la taktik verin. Kavgacı biri değilim bu arada. Hayatımda hiç kavga da etmedim o yüzden tırsmadım da değil :D
Kızın haberi yoksa söyle ayar çeksin abisine tabi bisi yapmazsa onada

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Güncelleme: Kıza durumu anlattım. Bitirmenin en mantıklısı olduğunu söyledi. Ne yapayım :D
Hemen vazgeçmiş bu da. Sana oyun oynuyor olabilirler veya abisi gerçekten belalı biri.

Kara*

80+ Silver
Kız senden ne kadar küçük? sırf abisi yüzünden öyle yapıp ayrılmaya onay veriyorsa çoktan bitmiş bu mesele. Veya yeni joker kullanmaya bahane arıyor. Hani 5 ay önce manitandan ayrıldın? konu açmıştın. 1 senelik manita nasıl yapıyorsun barıştınız mı yoksa kurgu mu yazıyorsun? @Saf4

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bu iş yürümez hocam. Kızın da gönlü varsa ayrılmaya zaten çoktan bitmişti bu mesela.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Ver yolu gitsin en ufak şeyde böyle diyorsa

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kız senden ne kadar küçük? sırf abisi yüzünden öyle yapıp ayrılmaya onay veriyorsa çoktan bitmiş bu mesele. Veya yeni joker kullanmaya bahane arıyor. Hani 5 ay önce manitandan ayrıldın? konu açmıştın. 1 senelik manita nasıl yapıyorsun barıştınız mı yoksa kurgu mu yazıyorsun? @Saf4
Adam belki film yazıyordur :kekw:

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Tümay
Güncelleme: Kıza durumu anlattım. Bitirmenin en mantıklısı olduğunu söyledi. Ne yapayım :D
Kız böyle dediyse ve abisi 1 senedir ilişkiniz olmasına rağmen bu şekilde tepki verdiyse bu işte bir iş vardır zaten. Kız ayrılmak istiyor bence abisine söyledi seni tartaklasın diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,647
Üyeler
164,886
Son üye
krsdzn