Realhas the Great
80+ Gold
Demi yani bir sakınca yok bencedeBarış'a arap demende bir yanlış görmüyorum hocam
Demi yani bir sakınca yok bencedeBarış'a arap demende bir yanlış görmüyorum hocam
Teşekkür ederim yazım yanlışımı düzelttim
Teşekkür ederim yazım yanlışımı düzelttim
Gece gece tivorlu ismail iyi geldi hocam
bugün saat 5 civarı, biz ayrılmıştık 2 hafta önce kadar tekrardan beraber olma kararı aldık, biz ayrıyken en yakın arkıyla sevgili olmuş :d banada söylememişti, ayrılmışlar yapamamış beni düşünüyorken kız sözde, neyse erkek olan yazdı birşeyler şüphelendim kıza sordum o da açıkladı bende bitirdim ilişkiyi.ben başlıyorum.sabah okula gidiyorduk her zamanki gibi.kolum omzundaydı.ve babası geldi.ayrıca o gün birde en önemli sınavı vardı.kafam altüst olmuştu .d
adam ya geldi iştebugün saat 5 civarı, biz ayrılmıştık 2 hafta önce kadar tekrardan beraber olma kararı aldık, biz ayrıyken en yakın arkıyla sevgili olmuş :d banada söylememişti, ayrılmışlar yapamamış beni düşünüyorken kız sözde, neyse erkek olan yazdı birşeyler şüphelendim kıza sordum o da açıkladı bende bitirdim ilişkiyi.
Mağara post ama gördükçe güldürüyor.Böyle ayrıldım
Alıntıyı görüntüle
Böyle ayrıldım
Alıntıyı görüntüle
Sir, şu anda LDP Türkiyesi oynuyorum.
Haklısınız, 40 kilolar çünkü gomonisler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Harikasınız, Sir!
@Besim Tibuk ACİL BAK YA ADSFJOISDSODFDS
Barış'a arap demende bir yanlış görmüyorum hocam
Dağ ayısı kısmı çok hoşuma gitti :d
Klasik komunistler Sir, 40 kilo olmaları normal değil mi @Besim Tibuk
Hoi 4 de Almanya oynamaya devam
Üniversiteye farklı şehirlere gideceğiz, yapamayacağız. Anlayışla karşıla falan filan.