Neler Yeni

MANTIS-6800 alınır mı

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,615
İsim
oğuzhan ege
Bende aynı sistemi aldım sadece 1tb yaptım ve 750w ken aldım ama monitörüm rampage rm-344 full hd monitör bi sıkıntı çıkarır mı monitörü yükseltçek param kalmadı çünkü
Bu sistemi benmi sana önermiştim?

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Multi kasa Vettel
kargo gelince kargoyu kargocu ile beraber aç sıkıntı varsa artık sıkıntı yok demektir
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne alakası var
Aslında tam alacaktım sistem, forumda biraz bakayım dedim almaktan vazgeçtim o derece. Arızalı gelen ekran kartı, gelen sıkıntılı ürünler vs. Ha tabi memnun olanlarda var ama işim şansa kalsın istemedim.

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,615
İsim
oğuzhan ege
Geldimi sistem acaba monitör sıkıntı yapmaz merak etme yağsa bile amdin ayarlarından 2k görüntüye çekebiliyorsunuz ekran kartı sayesinde gerçek 2 k görüntüsü vermez diye biliyorum titreme donma karşısında denersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Adnan binice
Geldimi sistem acaba monitör sıkıntı yapmaz merak etme yağsa bile amdin ayarlarından 2k görüntüye çekebiliyorsunuz ekran kartı sayesinde gerçek 2 k görüntüsü vermez diye biliyorum titreme donma karşısında denersin.
Yarın gelicek dediğiniz gibi 2k yapıp ama 1080p görsem ekran kartına bi zarar gelir mi veya ömrü kısalır mı

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,615
İsim
oğuzhan ege
Yarın gelicek dediğiniz gibi 2k yapıp ama 1080p görsem ekran kartına bi zarar gelir mi veya ömrü kısalır mı
Öle bişi yok istersen 1080p de kullanırsın sorun olmaz ekran kartı baya güçlü ama bende r5 3600 var ekran kartı rx6700 aldım baya iyi oldu

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,592
İsim
Memati Baş
Bende aynı sistemi aldım sadece 1tb yaptım ve 750w ken aldım ama monitörüm rampage rm-344 full hd monitör bi sıkıntı çıkarır mı monitörü yükseltçek param kalmadı çünkü
Aileden alabilirim sorun olmazda eski monitör vardı baya eski kaldırır I ki o bi süre onla takılır alırım?
sonra alırsınız sıkıntı olmaz.
Şahsen siteye güvenebilsem alacağım da güven sıkıntısı var bende :/
güvenli.

Mertcan..

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mertcan
Alınır işlemciyi r7 5800x3d yapınca sıvı soğutma dayatmasa yükselt al derdim ama zorluyo sıvı soğutmaya işte, 5600 rx6800e illa 2k monitör lazım 2k monitöre bütçen varsa al geç

sonra alırsınız sıkıntı olmaz.

güvenli.
Çok soru sordum biliyorum ama kusura bakmayın yıllardır pc için para biriktirdiğimden çok heyecanlıyım ve sıkıntısız olsun istiyorum
Isınma sorunu falan var diyolar ekleme yapa bilirim işlemciyi yükseltmeyi düşünüyorum ne diyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok soru sordum biliyorum ama kusura bakmayın yıllardır pc için para biriktirdiğimden çok heyecanlıyım ve sıkıntısız olsun istiyorum
Isınma sorunu falan var diyolar ekleme yapa bilirim işlemciyi yükseltmeyi düşünüyorum ne diyorsunuz?
Sıvı soğutma eklenmeli falan diyorlar ondan bi sorayım dedim

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,592
İsim
Memati Baş
İstiyorsan yükselt.

Top Bottom