Neler Yeni

Mantıs 6800 almalimiyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
baran
Herkese merhaba arkadaşlar bu sistemi gördüm sizin yorumlarinizi almak istedim 2k monitöre kadar bütün seti dizdim ama kasa eksik 3070ti bir sistemi almayi düşünüyordum ama bulamiyorum bulduklarim ise çok pahali sizce bu sistem nasil ve 2k oyunculukta beni ne kadar götürür oyun kaydı almakta falan sıkıntı yaşarmiyim? Şimdiden teşekkür ederim

NightWish2434

80+ Silver
Herkese merhaba arkadaşlar bu sistemi gördüm sizin yorumlarinizi almak istedim 2k monitöre kadar bütün seti dizdim ama kasa eksik 3070ti bir sistemi almayi düşünüyordum ama bulamiyorum bulduklarim ise çok pahali sizce bu sistem nasil ve 2k oyunculukta beni ne kadar götürür oyun kaydı almakta falan sıkıntı yaşarmiyim? Şimdiden teşekkür ederim

Parça kalitesi yüksek, fiyatı da bir o kadar alçak. 2k oynayacaksan hiç sıkıntı yapmaz

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

2K oyunculukta o kart 3070Ti den daha iyi iş çıkarır öyle diyim. Sadece RTX/DLSS konusunda bir beklentin olmamalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emrah
Ben tam bugün alıcaktım ki ürün yorumunda birisi coil while sesi var demiş, biraz baktım netten rahatsız edicek bir ses, evet belki fan sesi bastırır, belki benim ki sağlam çıkar ama bilmiyorum Bi soğudum

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben tam bugün alıcaktım ki ürün yorumunda birisi coil while sesi var demiş, biraz baktım netten rahatsız edicek bir ses, evet belki fan sesi bastırır, belki benim ki sağlam çıkar ama bilmiyorum Bi soğudum
Bende bilmiyorum hocam az paralar değil kolay kazanilmiyor aldiktan sonra pisman olmak istemiyorum gönlüm 3070tidan yana ama bunun da fiyat ona göre iyi

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
nk
Guclu kartlar da coilwine her daim olur he birinde az olur digerinde hissedilir derecede olur ama illaki olur bu bir uretim hatasi vs degil esyanin tabiaati bu

abdlzgr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
abdulaziz gür

17k idi 1 hafta önce zam gelmiş. tuf 301 kasa vardı öncekinde ve psu 650w tı bu kasayla 750w a yükseltilmiş. ama hala f/p olarak iyi diye düşünüyorum

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
nk
17k idi 1 hafta önce zam gelmiş. tuf 301 kasa vardı öncekinde ve psu 650w tı bu kasayla 750w a yükseltilmiş. ama hala f/p olarak iyi diye düşünüyorum
Anakartta B550 idi suan B450

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,864
Üyeler
164,738
Son üye
soloqqer
Top Bottom