işlemci odaklı oyun işlemcin nedirArkadaşlar merhaba
MANTİS 6800 siparişim geldi ve direk Valorant yükledim fakat Valorantta verdiği max fps 240 civari sizce sorun neyden kaynaklaniyordur
Yorumlarinizi bekliyorum
youtubedan örneğin 1650 r5 5600 vs 3060 r5 5600 valorant test gibi şeyler izleyebilirsin fps de pek fark göremezsinArkadaşlar merhaba
MANTİS 6800 siparişim geldi ve direk Valorant yükledim fakat Valorantta verdiği max fps 240 civari sizce sorun neyden kaynaklaniyordur
Yorumlarinizi bekliyorum
allah allah vsync açık mıRyzen 5 5600
Bende i7 12700h ile 250-300 görüyorum max valorantla mı alakalı acabaArkadaşlar merhaba
Yorumlarinizi bekliyorum
Açık ve kapalı 2 sekilde de denedim farkeden bisi olmadimyoutubedan örneğin 1650 r5 5600 vs 3060 r5 5600 valorant test gibi şeyler izleyebilirsin fps de pek fark göremezsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
allah allah vsync açık mı
monitörün kaç 240 hz mi bu arada r5 5600 360hz monitör destekleyebiliyor diye biliyorum valorantta 5600x de olabilir
Evet 240 hzyoutubedan örneğin 1650 r5 5600 vs 3060 r5 5600 valorant test gibi şeyler izleyebilirsin fps de pek fark göremezsin
allah allah vsync açık mı
monitörün kaç 240 hz mi bu arada r5 5600 360hz monitör destekleyebiliyor diye biliyorum valorantta 5600x de olabilir
ya yeni amd driverini bilmiyorum nvidia olsa iyidi amd de türkçe dil desteği var mıAçık ve kapalı 2 sekilde de denedim farkeden bisi olmadim
Evet 240 hz
fps in sabitlenmiş hocam monitör hz sineHocam tum ayarlari denedim ilginc bir sekilde bir fark olusmadi fps de
Nasil kaldirriz onudaha bilgili biri varsa bi baksa çok güzel olur monitörün hz sine eşitliyo sürücün yüksek ihtimalle
fps in sabitlenmiş hocam monitör hz sine
hocam amd driverini inan hiç bilmiyorum en azından emin olmak adına bana valorant grafik ayarları kısmının fotoğrafını ve grafik ayarlarının bide sol sekmesi var orayı da en aşağı kaydırıp fotoğrafını atar mısınNasil kaldirriz onu
240 demişken model ne?Açık ve kapalı 2 sekilde de denedim farkeden bisi olmadim
Evet 240 hz