Neler Yeni

Mantıs-RTX3070 Sistem Aldım Nasıldır?

fucy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mehmet
Selamlar arkadaşlar kasa ve monitörü aldım mouse ve kulaklık önerilerinizi bekliyorum sıfır veya 2. el alabilirim bütce 2.5 2.5 toplam 5 verebilirim.
Aldığım kasa ve monitör. Yardımlarınızı bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamlar arkadaşlar kasa ve monitörü aldım mouse ve kulaklık önerilerinizi bekliyorum sıfır veya 2. el alabilirim bütce 2.5 2.5 toplam 5 verebilirim.
Yayın ve valorant,pubg tarzında oyunlar için alacağım güzel önerilerinizi bekliyorum Wireless olursa güzel olur :)

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Arda

Yayın ve valorant,PUBG tarzında oyunlar için alacağım güzel önerilerinizi bekliyorum Wireless olursa güzel olur :)

----------------------------------

fucy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

----------------------------------

Mouse için Logitech G pro x düşünüyordum kulaklık içinde Hyper X Cloud 2 bunları karşılaştırırsak hangilerini önerirsiniz acaba ?

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Arda
Mouse için Logitech G pro x düşünüyordum kulaklık içinde Hyper X Cloud 2 bunları karşılaştırırsak hangilerini önerirsiniz acaba ?
g pro x 3000tl civarıydı hocam o biraz bütçenizi aşıyor diye atmak istemedim ama bütçeniz varsa attıklarımdan daha iyi, cloud 2 wireless'de bundan daha iyidir ama dediğim gibi bütçeye uygun bunları attım

fucy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
g pro x 3000tl civarıydı hocam o biraz bütçenizi aşıyor diye atmak istemedim ama bütçeniz varsa attıklarımdan daha iyi, cloud 2 wireless'de bundan daha iyidir ama dediğim gibi bütçeye uygun bunları attım
2. el olarak var aslında Logitect G Pro x wireless kulaklık 1900Tl şuanda 2. el onun hakkında bir bilginiz varmı acaba hyper x mi yoksa o mu ?
Mouse 2. el 2100TL civarı

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Arda
2. el olarak var aslında Logitect G Pro x wireless kulaklık 1900Tl şuanda 2. el onun hakkında bir bilginiz varmı acaba hyper x mi yoksa o mu ?
Mouse 2. el 2100TL civarı
HyperX artık klasikleşmiş ve kendini kanıtlamış bir kulaklık hocam bence Cloud II ve G Pro X Superlight ikilisi iyi gider

themarcus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
enes şahin

Yayın ve valorant,PUBG tarzında oyunlar için alacağım güzel önerilerinizi bekliyorum Wireless olursa güzel olur :)
hayırlı olsun hocam aynı sistemi bende aldım 5 gün bekleme süresi verdiler :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
erkin akkaş
Vay be ben hayatta mouse kulaklık klavyeye 2.5k para vermem he helal olsun

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ekipmanları tek marka adı altında al bence tek yazılım ile kontrol büyük kolaylık

Keyfen

80+ Bronze
pahalı,

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,591
İsim
Yunus Şahin
Ek olarak bu canavar gibi sisteme en az 2K monitör alsaydınız keşke.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,964
Üyeler
168,715
Son üye
pro-testing
Top Bottom