BabaVoss7
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,940
klavye gurmeleri kardeşlerim. ben fun 68 klavyeyi aldım. ben sanıyorum ki bu analog input özelliği genel bir manyetik klavye özelliği ama öyle değilmiş. bi tık üst düzey klavyelerde oluyormuş sanırım. ben o özellik için aldım denebilir merakta ediyorum almışken tam olsun isterim. şimdi ben bunu 3 k ya aldım bu bütçede bulunmuyor sanırım. aşırı fazla olmadıkça sıkıntı yok tipini vs seversem belki 10k ya kadar bile çıkarım o anki psikolojime bağlı.
Böyle bir klavye varmıdır. isteğim full siyah mümkünse çünkü nedense çok cafcaflı yapmaya başladılar. bu klavyeyide yandan aydınlatmalı diye almıştım ama o özellikli imkansız sanırım.
tavsiyen iz varmıdı. trde adam akıllı bi razer huntsman v3 pro mini gördüm benzer özelliklerde. maks. %68 filan olsun tercihim 60 tır. yardımcı olan varsa şimdiden tşk
Böyle bir klavye varmıdır. isteğim full siyah mümkünse çünkü nedense çok cafcaflı yapmaya başladılar. bu klavyeyide yandan aydınlatmalı diye almıştım ama o özellikli imkansız sanırım.
tavsiyen iz varmıdı. trde adam akıllı bi razer huntsman v3 pro mini gördüm benzer özelliklerde. maks. %68 filan olsun tercihim 60 tır. yardımcı olan varsa şimdiden tşk