Neler Yeni

🔥İndirim Maono PM320 XLR Stüdyo Mikrofonu 1088₺!🔥(Boom Arm dahil)

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mustafa Yüşa Varlı

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,564
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bu tarz mikrofonlardan düzgün bir performans almak için fiyatı bi bu kadar daha olan özel ses kartlarından almanız gerekiyor.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Lloyd
Hocam satıcı adı korkuttu biraz GELBURA.. Çoban çıkma ihtimali yüksek..
Satıcının puanı iyi, diğer sitelerde de mikrofon satıyorlar. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Bunun için güzelinden bir mixer'a ihtiyaç var, mixer'ım olsa düşünmeden alırdım🫤
Elinde halihazırda mikseri/ses kartı olanlar-almayı düşünenler ve XLR arabirimine ihtiyaç duyacaklar için paylaştım. Kondenser ve XLR olduğu için mikrofon özellikle vokal kaydı yapanlara hitap ediyor. Diğer türlü zaten PM320+mikser alınacak bütçeye USB mikrofon tercih edilebilir.

satıcı iyi mi? cacık bir şey çıkmasın? mixer de almayı düşünüyorum, 1k fiyata iş yapar mı ki bu
Bu fiyata alınabilecek en iyi XLR mikrofon olduğunu söyleyebilirim.

sitesine baktım güç saylayacak kaynak da lazım 48 v.
Kondenser XLR olduğu için o zaten gerekli. Başlığa yazdığım için belirtmeye gerek duymadım da. Şimdi düşününce, konuya eklesem iyi olur sanırım.

Alalım mı hocam şimdi bunu anlamadım? USB ile kullanabiliyor muyuz? Boom ARM dediğiniz nedir mikrofon askısı mı?
XLR mikrofon, ses kartı/mikser gerektirir. Boom Arm dediğimiz kol standı, evet. Vokal kaydı/müzik ile uğraşılmayacaksa USB mikrofon da tercih edilebilir.

Son düzenleme:

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Bu tarz mikrofonlardan düzgün bir performans almak için fiyatı bi bu kadar daha olan özel ses kartlarından almanız gerekiyor.
Hocam toplam 2k olur yine iyi gibi geldi bunun yanına öneceğiniz bir ses kartı var mıdır acaba ? Video ses kaydı için kullanacağım.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Lloyd
Müzik öğretmeniyim ufak bir kayıt alabileceğim ortam yapmak istiyorum da siteyi ve markayı pek duymadım biraz eski sanırım.
Maono kaliteli markadır. Müzik için uygun mikrofondur.
Evet hocam. 1700-2000 bandında hem müzik, hem de podcast için eli yüzü düzgün mikser/ses kartı bulunabiliyor. İhtiyacı olanlar için yaklaşık 3K fiyat bu sağladığı ses kalitesine göre yine çok çok uyguna geliyor.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Furkan Görür
maono pd200x kullanıyorum çok iyi bir model. Stand bulmak sıkıntı

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,806
İsim
Oğuz
Bi bu kadar derken 1k fiyata zor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Video ses kaydı için kullanacağım hocam nasıldır onun için ve ortalama bir ses kartı ne kadar ?
Düzgün bir setup kurmayacaksan studiyo mikrofonu almak olmaz bence. Düzgün kurmak için de Beyerdynamic + G6 ses kartı falan güzel bir kombinasyon olur.

coolsnow

80+
Keşke PD200 gibi dinamik mikrofonlar bu fiyata gelse. Ses yalıtımım yok, ayrıca nefes alma sesimi bile yakalayacak bir mikrofonu almak bana mantıklı gelmiyor.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
3 ay önce BM800 aldım...

Griffith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Cem Temeltaş
Steam
steamcommunity.com/id/Griffith-kun/
Discord
Griffith
Steam ID
Griffith-kun
Battle.net
Griffith#2792
Discord
Griffith
Twitch
GriffithHS
İnanılmaz kaliteli bir mikrofon. Ses/enstrüman kayıt için profesyoneller bile tercih edebilir. BOYA BY-BCA70 ses kartı ile kullanıyorum.

nakkaf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
cem
vokal kaydı vs gibi işleri profesyonel olarak yapmayacaksanız sahibinden de 1000 TL ye ikinci el behringer um22 ler satılıyo toplam 2k ya bağlamış olursunuz hepsini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,611
Üyeler
167,342
Son üye
gurhan11
Top Bottom