Neler Yeni

Marangozcuya yaptırdığım bilgisayar masası nasıl?

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Arda
Arkadaşlar selam 4-5 marangoz gezdim, bazıları 14, bazıları 15 bin Türk lirası fiyat çıkardı, en son farklı bir yer buldum ve 8 bine bunu yaptırdım. Benim tercihim böyleydi odam çok büyük değildi sizce nasıl?
165 cm uzunluk, eni 65 cm, yüksekliği 76 cm.
1735326111990.png

1735326126920.png
9 Ay taksit ile aylık 890'a geldi bilginize.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,796
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Arkadaşlar selam 4-5 marangoz gezdim, bazıları 14, bazıları 15 bin Türk lirası fiyat çıkardı, en son farklı bir yer buldum ve 8 bine bunu yaptırdım. Benim tercihim böyleydi odam çok büyük değildi sizce nasıl?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Masanın üst kısmı çok estetik görünüyor ve altı da daha eski tarz ama kötü değil. Depolama alanı lazımsa iyidir .
Sağlam da duruyor gibi her ne kadar üst kısım ince dursa da.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üstü çok estetik görünüyor altı da daha eski tarz ama kötü değil. Depolama alanı lazımsa iyidir . Sağlam da duruyor her ne kadar üst kısım ince dursa da.
MDF'den yaptırdım hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstü çok estetik görünüyor altı da daha eski tarz ama kötü değil. Depolama alanı lazımsa iyidir . Sağlam da duruyor her ne kadar üst kısım ince dursa da.
2 monitör 1 adet kasa klavye mouse koyacağım.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Arda
Masanın üst kısmı çok estetik görünüyor ve altı da daha eski tarz ama kötü değil. Depolama alanı lazımsa iyidir .
Yani parçalar Marangozcuya söylediğim gibi, hepsi MDF'den yapıldı. ne düşünüyorsunz 2 adet monitör 1 adet pc kasası klavye mouse için alanı yeterli midir? ben gayet beğendim ya. 9 ay taksit ile 890'a geldi 8 bine yaptılar.

malzeme önemli örnek suntalamsa değmez
MDF

Yani pek bütçem de yoktu işte buna yetti, ve zaten l yaptıracaktım da odam küçük olduğu için böyle yaptırdım hem şık duruyor, hem de mdf diye içim rahat ediyor. Büyüklüğünü de gayet iyi ölçü alarak ayarladım. Sizin düşünceleriniz nelerdir.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,796
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Yani parçalar Marangozcuya söylediğim gibi, hepsi MDF'den yapıldı. ne düşünüyorsunz 2 adet monitör 1 adet pc kasası klavye mouse için alanı yeterli midir? ben gayet beğendim ya. 9 ay taksit ile 890'a geldi 8 bine yaptılar.

MDF

Yani pek bütçem de yoktu işte buna yetti, ve zaten l yaptıracaktım da odam küçük olduğu için böyle yaptırdım hem şık duruyor, hem de mdf diye içim rahat ediyor. Büyüklüğünü de gayet iyi ölçü alarak ayarladım. Sizin düşünceleriniz nelerdir.
Kötü değil yani oyuncu masası olarak ideal. Yani çok bir şey doldurmayacaksan ve aşırı vakit geçirmeyeceksen şart değil zaten çekmeceler var.
8000TL bilemiyorum . Özel hizmet olduğu için bu fiyat olabilir. Malzemeler vb. asla bu kadar etmez.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Arda
Kötü değil yani oyuncu masası olarak ideal. Yani çok bir şey doldurmayacaksan ve aşırı vakit geçirmeyeceksen şart değil zaten çekmeceler var.
8000TL bilemiyorum . Özel hizmet olduğu için bu fiyat olabilir. Malzemeler vb. asla bu kadar etmez.
Hocam internetteki masaları görünce ben normal olarak karşılıyorum ya, sağlam bir de. Ve bir çok eşyam var ondan çekmeceyi bu kadar yaptırdım.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,765
İsim
Selim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle9 Ay taksit ile aylık 890'a geldi bilginize.
Çok aceleci davranmissin marangoza masa yaptırıyorsan gizli kablo bölgesi ve masaya bağlı priz usb portu yerleri ekleymeliydin ki onlarda çok basit delik açacak sadece bu haliyle güzel olmuş genelde bu tarz mdf masalar çok ağır olur sağlamdır hayırlı olsun.

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
yunusemre

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Arda
Fanatik fenerbahçelliyim hocam, ama gerçekten siyah beyaz hastalığım var :D

Çok aceleci davranmissin marangoza masa yaptırıyorsan gizli kablo bölgesi ve masaya bağlı priz usb portu yerleri ekleymeliydin ki onlarda çok basit delik açacak sadece bu haliyle güzel olmuş genelde bu tarz mdf masalar çok ağır olur sağlamdır hayırlı olsun.
Hocam evet acele ettim çünkü artık dayanacak gibi değilim, kablo konusunda sıkıntı çekmem hocam, ama bilmediğimden onu söylemedim söylesem yapardı, alttan geçirebiliyorum kabloları görünmeden bir şekilde odam da öyle yer yapabileceğim alan var. gene kötü değil bence ya
1735331070360.png

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
yunusemre

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,870
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle9 Ay taksit ile aylık 890'a geldi bilginize.
Sallanmaz rahat lakin ayaklariniz o kadar ufak bi arada rahat eder mi? bilemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,677
Üyeler
163,865
Son üye
AYASCELL
Top Bottom