Neler Yeni

Marangozcuya yaptırdığım bilgisayar masası nasıl?

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Arda
Üst tabla güzel duruyor. Kasa ile sağdaki monitörün yerini değiştirirseniz kablolar monitör arkasında saklanabilir ve bükülmez.

Mesaj otomatik birleştirildi:

2. Masayı 3k dan satan satıcılar oluyor. Kesinlikle öneririm masif ahşap olduğu için üstüne yatsan bir şey olmuyor (ayaklar sağlam olmalı)
Hocam mdf ya ayakları da gayet sağlam, ben beğendim yani yapabilecek bir şey yok gene de memnunum. Kasayı sol tarafa alırsam alışkın olmam hocam ya böyle iyi gene de çok bükülmüyor kablolar.

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
İstediğin gibi yaptırmışsın, bende büyük boydan masa sadece 1 çekmeceli bir şey kestirmeyi düşünüyorum. Şuan açılır kapanır masada kullanıyorum 😄

İstediğin gibi yaptırmışsın, bende büyük boydan masa sadece 1 çekmeceli bir şey kestirmeyi düşünüyorum. Şuan açılır kapanır masada kullanıyorum 😄
Eklemeyi unutmuşum, 8 bence çok uçuk değil sonuçta istediğin gibi olmuş. Hayırlısı olsun uzun süreler kullanırsın inşallah.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Arda

Eklemeyi unutmuşum, 8 bence çok uçuk değil sonuçta istediğin gibi olmuş. Hayırlısı olsun uzun süreler kullanırsın inşallah.
Amin hocam amin. Bence de çok uçuk diğer suntalama internette ki masalardan daha sağlam (bence) ve daha uzun. İstediğim gibi olunca da işciliği de güzel olunca rahat oldum. Benden tavsiye mdf yaptırın hocam.

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Kaan
Ne kadara yaptırdın hocam

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Amin hocam amin. Bence de çok uçuk diğer suntalama internette ki masalardan daha sağlam (bence) ve daha uzun. İstediğim gibi olunca da işciliği de güzel olunca rahat oldum. Benden tavsiye mdf yaptırın hocam.
mdf sağlam hocam bende öyle yaptırıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,100
Üyeler
163,946
Son üye
barmaley02
Top Bottom