Neler Yeni

Marangozcuya yaptırdığım bilgisayar masası nasıl?

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Arda
Üst tabla güzel duruyor. Kasa ile sağdaki monitörün yerini değiştirirseniz kablolar monitör arkasında saklanabilir ve bükülmez.

Mesaj otomatik birleştirildi:

2. Masayı 3k dan satan satıcılar oluyor. Kesinlikle öneririm masif ahşap olduğu için üstüne yatsan bir şey olmuyor (ayaklar sağlam olmalı)
Hocam mdf ya ayakları da gayet sağlam, ben beğendim yani yapabilecek bir şey yok gene de memnunum. Kasayı sol tarafa alırsam alışkın olmam hocam ya böyle iyi gene de çok bükülmüyor kablolar.

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
İstediğin gibi yaptırmışsın, bende büyük boydan masa sadece 1 çekmeceli bir şey kestirmeyi düşünüyorum. Şuan açılır kapanır masada kullanıyorum 😄

İstediğin gibi yaptırmışsın, bende büyük boydan masa sadece 1 çekmeceli bir şey kestirmeyi düşünüyorum. Şuan açılır kapanır masada kullanıyorum 😄
Eklemeyi unutmuşum, 8 bence çok uçuk değil sonuçta istediğin gibi olmuş. Hayırlısı olsun uzun süreler kullanırsın inşallah.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Arda

Eklemeyi unutmuşum, 8 bence çok uçuk değil sonuçta istediğin gibi olmuş. Hayırlısı olsun uzun süreler kullanırsın inşallah.
Amin hocam amin. Bence de çok uçuk diğer suntalama internette ki masalardan daha sağlam (bence) ve daha uzun. İstediğim gibi olunca da işciliği de güzel olunca rahat oldum. Benden tavsiye mdf yaptırın hocam.

LeviN01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Çiko
Ne kadara yaptırdın hocam

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Amin hocam amin. Bence de çok uçuk diğer suntalama internette ki masalardan daha sağlam (bence) ve daha uzun. İstediğim gibi olunca da işciliği de güzel olunca rahat oldum. Benden tavsiye mdf yaptırın hocam.
mdf sağlam hocam bende öyle yaptırıcam

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,100
İsim
.
Üst tabla güzel duruyor. Kasa ile sağdaki monitörün yerini değiştirirseniz kablolar monitör arkasında saklanabilir ve bükülmez.

2. Masayı 3k dan satan satıcılar oluyor. Kesinlikle öneririm masif ahşap olduğu için üstüne yatsan bir şey olmuyor (ayaklar sağlam olmalı)
Tabi kral bilgisayar masası dediğin böyle olmalı yani çekmece falan boş iş.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Arda

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Sami Yusuf Aksu
Çok aceleci davranmissin marangoza masa yaptırıyorsan gizli kablo bölgesi ve masaya bağlı priz usb portu yerleri ekleymeliydin ki onlarda çok basit delik açacak sadece bu haliyle güzel olmuş genelde bu tarz mdf masalar çok ağır olur sağlamdır hayırlı olsun.
hocam bu tarz bir masa almak istiyorum marangoz ne kadar fiyat verir bilginiz varmı

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-01-02 223955.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-02 223955.png
    31.9 KB · Hit: 6

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,792
İsim
Selim
hocam bu tarz bir masa almak istiyorum marangoz ne kadar fiyat verir bilginiz varmı
Normalde ucuza yapmalari gerekiyor ama şuan marangozlar bu masanın satış fiyatından daha fazla ya da ona yakın bir fiyat istiyor bu yüzden önce bu masanın fiyatını öğrenin daha sonra marongozdan fiyat alın %50 daha ucuza yapmıyorsa hiç bulaşmayın marongoz işine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,321
Üyeler
164,475
Son üye
aloneadam
Top Bottom