Neler Yeni

marka modelde kara verdim fiyat farkına değer mi lütfn yardım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

areyou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Hakan Pekmez

aradaki fiyat farkına değer mi ???

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Sonradan RAM eklemek istediğinde Victuslarda olan 5200-5600MHz RAM leri bulmak, bulsan bile fahiş fiyattan kaçabilmek çok zor ama bir tık daha uyguna dengi AMD işlemcili var:

Aynı işlemciyi kullanıyorum victusda, bence 13700H dan daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,935
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

areyou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Hakan Pekmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sonradan RAM eklemek istediğinde Victuslarda olan 5200-5600MHz RAM leri bulmak, bulsan bile fahiş fiyattan kaçabilmek çok zor ama bir tık daha uyguna dengi AMD işlemcili var:

Aynı işlemciyi kullanıyorum victusda, bence 13700H dan daha iyi.
evet amd işlemcili olanınıda ekliycektim karışmasın diye eklemedim yeni konuda işlemci farkını sordum orayda göz atarsanız sevinirim

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
evet amd işlemcili olanınıda ekliycektim karışmasın diye eklemedim yeni konuda işlemci farkını sordum orayda göz atarsanız sevinirim

İşlemci farkının karşılaştırmalarını incelemelerini bir çok şeyini izledim araştırdım çünkü aynısından bende aldım almadan önce baktım. Direk söyleyeyim performans olarak sarj da ikiside denk diyebiliriz oyunlarda bazen biri bazen diğeri geçiyor oda oyunların hangi markaya daha optmize olduğuna göre ama kısaca denkler. Asıl fark dışarda pilde kullanmak istediğinde AMD daha verimli ve daha performanslı oluyor.

areyou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Hakan Pekmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunu alın derim
linki yolladığım siteden seçme nedenim ödeme kolaylığı
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci farkının karşılaştırmalarını incelemelerini bir çok şeyini izledim araştırdım çünkü aynısından bende aldım almadan önce baktım. Direk söyleyeyim performans olarak sarj da ikiside denk diyebiliriz oyunlarda bazen biri bazen diğeri geçiyor oda oyunların hangi markaya daha optmize olduğuna göre ama kısaca denkler. Asıl fark dışarda pilde kullanmak istediğinde AMD daha verimli ve daha performanslı oluyor.
https://www.trendyol.com/hp/victus-...i-p-770054791?boutiqueId=61&merchantId=467452
yani size göre en mantıklısı bu aradaki fiyat farkına değer diyosunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,935
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
linki yolladığım siteden seçme nedenim ödeme kolaylığı
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.trendyol.com/hp/victus-...i-p-770054791?boutiqueId=61&merchantId=467452
yani size göre en mantıklısı bu aradaki fiyat farkına değer diyosunuz

Değer bence çünkü ilerde düşük RAM alıp upgrade etme mevzusunda sorun çıkıcak. Araştırdığımda victuslarda hep çift kanal RAM kullanıldığını gördüm, performans için güzel ama 16GB ise 8+8 demek bu yani ilerde gidip iki tane 16GB o hızlarda bellek bulman demek, şuan en az 4500-5000 TL civarı oluyor 16+16 5200-5600MHz laptop RAM almak. O yüzden hazır olarak 32GB Almak daha mantıklı. İşlemci içinde zaten dedim yani aradaki fiyat farkına gerek yok Ryzen 7 gayet iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,935
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
16gb çoğu oyunda gayet yetiyor. ama yükseltmek isterseniz yine de daha ucuza gelir. hemde i7 işlemci ile.

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop

aradaki fiyat farkına değer mi ???
değer bence

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
16gb çoğu oyunda gayet yetiyor. ama yükseltmek isterseniz yine de daha ucuza gelir. hemde i7 işlemci ile.

Bulunabilen en uygun teki 16GB olan 5600MHz laptop ram i şuan bu bundan 2 TANE alması lazım upgrade için çünkü victusta 16GB Ram 8+8 olarak geliyor:

Zaten iki tane almak 4100 civarı oluyor. Bide garanti süreci boyunca açabilme hakkı varmı belli değil HP açma durumunda iptal ediyormu etmiyormu garantiyi onada bakmak lazım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom