Tabi ki de yorucu olur ancak geçici süreyle çalışabilirsin.Arkadaşlar mezuna kaldım bu sene birikim yapmak için bir yerlerde çalışmak istiyorum. BİM'e sordum, açık var hemen alırlar dediler. Markette çalışmak çok yorucu olur mu ?
Yorucu olurArkadaşlar mezuna kaldım bu sene birikim yapmak için bir yerlerde çalışmak istiyorum. BİM'e sordum, açık var hemen alırlar dediler. Markette çalışmak çok yorucu olur mu ?
Eve ölü gibide gelmek istemiyorum yaTabi ki de yorucu olur ancak geçici süreyle çalışabilirsin.
Aynen ev geçindirmek için çalışılmaz. Para biriktirmek için asgari ücret yeterli bence, umarım çok yorucu olmaz :/Para biriktirmek için çalışılır. Ancak ben hiç evli olupta ev geçindirmek için böyle yerlerde çalışan kimse görmedim. Yani anlayacağınız maaşları pek yüksek değil ancak sizin gibi mezuna kalmış öğrenciler veya yaz tatilinde para biriktirmek isteyen kişiler çalışabilir bence.
Eve bile gidemezsin o derece. İşin şakası bir tarafa sabah 9 akşam 9 çalışmak ne kadar mantıklı olabilir ki? Yani geçici olarak çalışabilirsin iyi harçlık çıkartırsın ancak yine de önermem. Daha az çalışma saati olan kafelerde falan çalışmanı öneririm. Yazın kafelerde de elemana ihtiyaç olur.Eve ölü gibide gelmek istemiyorum ya
Mesai süresine bakmadım daha hiç araştırma yapmadım.Ben reyon görevlisi olarak çalıştım, baya renkliydi. Yorucu olduğu zamanlar oluyor. Bazen firmalar günler çuvala girmiş gibi aynı gün getiriyor malları o zamanları biraz sıkışık oluyordu.
Tempoya alışırsın, mesai süresi ne kadar?
Sanırım kafe daha iyi bir seçenek olabilir internetteki yorumları okuyunca vazgeçesim geldi.Eve bile gidemezsin o derece. İşin şakası bir tarafa sabah 9 akşam 9 çalışmak ne kadar mantıklı olabilir ki? Yani geçici olarak çalışabilirsin iyi harçlık çıkartırsın ancak yine de önermem. Daha az çalışma saati olan kafelerde falan çalışmanı öneririm. Yazın kafelerde de elemana ihtiyaç olur.
Hocam sana şöyle diyim. Önce bu kelimeyi kullanmadım ağır olur diye ancak Bim'de çalışanları köle yerine koyuyorlar. Yani Bim'e değil lafım buna benzer marketlerde de aynı. Ben hiçbir zaman Bim'de çalışıp da güler yüzlü bir insan görmedim. Çoğu robotlaşmış.Mesai süresine bakmadım daha hiç araştırma yapmadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanırım kafe daha iyi bir seçenek olabilir internetteki yorumları okuyunca vazgeçesim geldi.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum, çalışanlar kesinlikle mutlu değil. Elemanların çoğuda üni bitirip iş bulamayınca çalışmak zorunda kalıyor, yazıkHocam sana şöyle diyim. Önce bu kelimeyi kullanmadım ağır olur diye ancak Bim'de çalışanları köle yerine koyuyorlar. Yani Bim'e değil lafım buna benzer marketlerde de aynı. Ben hiçbir zaman Bim'de çalışıp da güler yüzlü bir insan görmedim. Çoğu robotlaşmış.