Neler Yeni

Markette çalışılır mı ?

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Arkadaşlar mezuna kaldım bu sene :D birikim yapmak için bir yerlerde çalışmak istiyorum. BİM'e sordum, açık var hemen alırlar dediler. Markette çalışmak çok yorucu olur mu ?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Arkadaşlar mezuna kaldım bu sene :D birikim yapmak için bir yerlerde çalışmak istiyorum. BİM'e sordum, açık var hemen alırlar dediler. Markette çalışmak çok yorucu olur mu ?
Tabi ki de yorucu olur ancak geçici süreyle çalışabilirsin.

HoYeon Jung

80+ Gold
Para biriktirmek için çalışılır. Ancak ben hiç evli olupta ev geçindirmek için böyle yerlerde çalışan kimse görmedim. Yani anlayacağınız maaşları pek yüksek değil ancak sizin gibi mezuna kalmış öğrenciler veya yaz tatilinde para biriktirmek isteyen kişiler çalışabilir bence.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabi ki de yorucu olur ancak geçici süreyle çalışabilirsin.
Eve ölü gibide gelmek istemiyorum ya :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Para biriktirmek için çalışılır. Ancak ben hiç evli olupta ev geçindirmek için böyle yerlerde çalışan kimse görmedim. Yani anlayacağınız maaşları pek yüksek değil ancak sizin gibi mezuna kalmış öğrenciler veya yaz tatilinde para biriktirmek isteyen kişiler çalışabilir bence.
Aynen ev geçindirmek için çalışılmaz. Para biriktirmek için asgari ücret yeterli bence, umarım çok yorucu olmaz :/

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ben reyon görevlisi olarak çalıştım, baya renkliydi. Yorucu olduğu zamanlar oluyor. Bazen firmalar günler çuvala girmiş gibi aynı gün getiriyor malları o zamanları biraz sıkışık oluyordu.
Tempoya alışırsın, mesai süresi ne kadar?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Eve ölü gibide gelmek istemiyorum ya :D
Eve bile gidemezsin o derece. İşin şakası bir tarafa sabah 9 akşam 9 çalışmak ne kadar mantıklı olabilir ki? Yani geçici olarak çalışabilirsin iyi harçlık çıkartırsın ancak yine de önermem. Daha az çalışma saati olan kafelerde falan çalışmanı öneririm. Yazın kafelerde de elemana ihtiyaç olur.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben reyon görevlisi olarak çalıştım, baya renkliydi. Yorucu olduğu zamanlar oluyor. Bazen firmalar günler çuvala girmiş gibi aynı gün getiriyor malları o zamanları biraz sıkışık oluyordu.
Tempoya alışırsın, mesai süresi ne kadar?
Mesai süresine bakmadım daha :D hiç araştırma yapmadım.

Eve bile gidemezsin o derece. İşin şakası bir tarafa sabah 9 akşam 9 çalışmak ne kadar mantıklı olabilir ki? Yani geçici olarak çalışabilirsin iyi harçlık çıkartırsın ancak yine de önermem. Daha az çalışma saati olan kafelerde falan çalışmanı öneririm. Yazın kafelerde de elemana ihtiyaç olur.
Sanırım kafe daha iyi bir seçenek olabilir :) internetteki yorumları okuyunca vazgeçesim geldi.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Mesai süresine bakmadım daha :D hiç araştırma yapmadım.

Sanırım kafe daha iyi bir seçenek olabilir :) internetteki yorumları okuyunca vazgeçesim geldi.
Hocam sana şöyle diyim. Önce bu kelimeyi kullanmadım ağır olur diye ancak Bim'de çalışanları köle yerine koyuyorlar. Yani Bim'e değil lafım buna benzer marketlerde de aynı. Ben hiçbir zaman Bim'de çalışıp da güler yüzlü bir insan görmedim. Çoğu robotlaşmış.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Hocam sana şöyle diyim. Önce bu kelimeyi kullanmadım ağır olur diye ancak Bim'de çalışanları köle yerine koyuyorlar. Yani Bim'e değil lafım buna benzer marketlerde de aynı. Ben hiçbir zaman Bim'de çalışıp da güler yüzlü bir insan görmedim. Çoğu robotlaşmış.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum, çalışanlar kesinlikle mutlu değil. Elemanların çoğuda üni bitirip iş bulamayınca çalışmak zorunda kalıyor, yazık :(

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bimde çalıştım çok yorucu bir iş. Bir de herkesin belli bir işi yok herkes her işi yapıyor. Bir yandan koli diziyorsun bir yandan kasaya bakıyorsun kuyruk oluyor hızlı olmaya çalışıyorsun falan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Orda yorucu olur bence bu insanlar genelde işsiz öğrenciler veya birikim yapmak isteyen kişiler. BİM'de çalışanlar üsttekininde dediği gibi robota döndü artık. Hepsi köle yerine konuyor.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Yorar. Hem kasiyerlik yapmak, hem reyonları düzenlemek vesaire yoruyor insanı. Zamanında 1 hafta da olsa markette çalışmışlığım var, baya yorucu.

Top Bottom