Neler Yeni

sanayide çalışılır mı? Pişamanlık mıdır?

Murofly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat Sarac
merhabalar ben 14 yaşındayım bu sene temmuzda 15 e gireceğim ve sanayide çalışmak şimdi aklıma geldi dersemde inanmayın uzun süredir aklımda neyse motorsikletlere özellikle hayranımdır öyle ergenlik gibi "ön teker yapayım kızlara hava atayım " kafası yok bende öyle bisikletide çok severdim ama bisiklet yorucu hemde bi tık fazla ondan ayağımı kessin ve hiç yürümeyim ama bisiklet gibi hep alet istemişimdir ondan motorsiklete karar verdim :) (özel bir hastalıktan 1 senedir dışarı çıkmıyorum ondan hemen yoruluyorum) geldik konunun ASIL kısmına ben meseme geçecem bu eylül ayı ama hangi bölüm diye hep sorguluyorum bilgisayara eskisi gibi merakım yok sadece araba ve motorsikletlerle alakam vardı ki zaten babam araba aldığında ben babamdan daha fazla arabayı araştırmıştım hatta artık araştırmamdan dolayı bana kızmıştı :D neyse dediğim gibi böyle merakım var ve düşünüyorum ama parasızlık gibi olay yok mesemde devlet veriyor parayı ondan dolayı sıkıntı değil hevesimde var sizce sanayiye gidilir mi ? gelecekte iyi bir para kazandırır mı? cevaplarsanız sevinirim :) ( ha bu arada mesem maaşıyla değil ailem yardımı ilede 16 yaşında a1 ehliyet ile motor alacaz orada usta sizce indirim yaparmı bunuda yazarsanız sevinirim)

Hanaz

80+ Gold
sanayi ekmek yedirir yks de son 10 dk "meslekte de yapardım ben" dedim ama sırf baba baskısı var diye okudum
Mesaj otomatik birleştirildi:

devlet nasıl parayı veriyor ?

düşünüyorum ama parasızlık gibi olay yok mesemde devlet veriyor parayı ondan dolayı sıkıntı değil

Murofly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat Sarac
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sanayi ekmek yedirir yks de son 10 dk "meslekte de yapardım ben" dedim ama sırf baba baskısı var diye okudum
Mesaj otomatik birleştirildi:

devlet nasıl parayı veriyor ?

düşünüyorum ama parasızlık gibi olay yok mesemde devlet veriyor parayı ondan dolayı sıkıntı değil
baya bildiğim kadarıyla devlet sana asgari ücretin tam hatırlamıyorum ama asgari ücret 17 bin ise 5 bin veriyorlar diye biliyorum

Top Bottom