Eğer deprem olursa istanbul çok büyük kayıp olacak...
Esenyurt ve güngörende bina kalmazEğer deprem olursa istanbul çok büyük kayıp olacak...
He bi de deprem anı ve deprem sonrası planı yapılmalıabi deprem çantası ev yıkılınca kapının önünde kaldığı için pek bi iş yspmıyor. Onun yerine biraz şeker ve 2 şişe suyu baş ucunuza koyup yatmanızda daha büyük fayda var.
abi deprem çantası ev yıkılınca kapının önünde kaldığı için pek bi iş yspmıyor. Onun yerine biraz şeker ve 2 şişe suyu baş ucunuza koyup yatmanızda daha büyük fayda var.
İBB'den evlerin yapı türlerine baktım. Bizim burası full betonerme bina dolu. Sözde 7 kattan küçük betonerme evler 7.5 e kadar dayanıyormuş.Esenyurt ve güngörende bina kalmaz
İstanbul'un %90'nı yıkılacak. Türkiye Sanayisinin %85'i İstanbul'da olduğundan dolayı Üretim duracak ve Ülke İflas edecek. Terör unsurları ülkeye akın edecek. Yüksek ihtimalle 1 aya kalmaz K*rdistan görürüz. Aynı zamanda sadece cesetlerin çıkartılması 1 yıldan fazla sürecektir. Ülkede sadece üretimden kaynaklı değil Nüfus, Turizm'den kaynaklı sıkıntılarda yaşanacağından her türlü İflas gerçekleşecek.Eğer deprem olursa istanbul çok büyük kayıp olacak...
Okulu terörist bastığında kafamda kurduğum senaryo.İstanbul'un %90'nı yıkılacak. Türkiye Sanayisinin %85'i İstanbul'da olduğundan dolayı Üretim duracak ve Ülke İflas edecek. Terör unsurları ülkeye akın edecek. Yüksek ihtimalle 1 aya kalmaz K*rdistan görürüz. Aynı zamanda sadece cesetlerin çıkartılması 1 yıldan fazla sürecektir. Ülkede sadece üretimden kaynaklı değil Nüfus, Turizm'den kaynaklı sıkıntılarda yaşanacağından her türlü İflas gerçekleşecek.
Belki dış ülkeler bazı Türk vatandaşlarını ülkeye alır. Ha, Ülke Genelinde OHAL ilan edilir ve Ordu sokağa iner. Ordu dediğim öyle 5-10 bin falan değil, Rezerv personeller dahil 500,000 falan rahat iner. Ülkede Tam Seferberlik ilan edilir. Yunanistan ve Bulgaristan Sınır kapılarına yoğunluk artar ve çok fazla dışa yönelik göç olur. Daha sayamayacağım onlarca şey..
Haha, çok komiksin. Şakacı çocuk. İyi misiniz siz? Ülke Ekonomisinin Yarısından fazlasını İstanbul ve Çevresi karşılıyor. Sizce orada bir deprem olsa hangi bina sağlam kalır? Siz İstanbul'daki Sanayi Bölgelerinin çok mu iyi olduğunu sanıyorsunuz? 20 Yıldır İstanbul'da yaşıyorum adam akıllı tek bir sanayi binası yok. Sağlamlık bakımından sıfırlar. Devletin İşlettiği Sanayiler Dışında ki onlarda bir elin parmağını geçmez. İstanbul yok olursa Silah üretimi durur, erzak üretimi durur. Askere nasıl erzak götürmeyi planlıyorsunuz siz? 15 Milyonluk Şehire 300 Personel mi atayacaksınız? Tabii ki Orduyu indireceksiniz. Orduya silah, erzak, lojistik destek vesaire komutasının ana kaynağı nere? İstanbul ve Ankara. Bunlar olmadan Ordu ne b*k yiyecek affedersiniz? Boş boş laf edeceğinize azıcık gerçekçi olun. Şey mi demeliyim "aa deprem öldü şehitlerimiz var, Allah rahmet eylesin eh ekonomimiz 300 Milyar Dolar zarar gördü olsun o kadar, teröristler zaten adamın dibi bizim düzelmemizi beklerler. Hatta AFAD ekipleri süper güçlü orduyu indirmeden 15 Milyonluk şehri kurtarabiliriz" falan mı demeliyim yani ne istiyorsunuz?Okulu terörist bastığında kafamda kurduğum senaryo.