Neler Yeni

Marmara depreminde sizce ne olur?

TLCWeeb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Berke
Türkiye diz çöker, olacağı bu.

Yıılrın birikmiş pisliği üzerimize bulaşacak, artık bizi kimse kurtamaz. İstanbul'da yıkıcı bir deprem olursa ülkeyi kapatırız.

Resiedent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ramazan Çetin

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Silivri-Büyükçekmece Kumburgaz Avcılar ve Küçükçekmece de çok sıkıntılı
Merkezi silivri olur büyük ihtimalle
Mesaj otomatik birleştirildi:

%90ı yıkılmaz
Arnavutköy Eyüpsultan ve Sarıyerin kapladığı alanlar %10dan çok fazla bunlar deprem riski 2 ve 3.derece olan yerler
eyüp ve arnavutköy daha şanslı
Cok yikici bir deprem olacak istanbul nufusu yarisina bile inebilir ve cevre illerde de can kaybi cok fazla olacak kesinlikle
En az 100000-200000 can kaybi olur

Techno08

80+ Gold
Ankara çok etkilenir mi acaba bilgisi olan var mı

-CrawL

80+ Gold
Yüksek şiddetli olursa İstanbul’da rahat 500bine kadar ölü olur ekonomi dahada kötüye gider.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
İstanbul'un %90'nı yıkılacak. Türkiye Sanayisinin %85'i İstanbul'da olduğundan dolayı Üretim duracak ve Ülke İflas edecek. Terör unsurları ülkeye akın edecek. Yüksek ihtimalle 1 aya kalmaz K*rdistan görürüz. Aynı zamanda sadece cesetlerin çıkartılması 1 yıldan fazla sürecektir. Ülkede sadece üretimden kaynaklı değil Nüfus, Turizm'den kaynaklı sıkıntılarda yaşanacağından her türlü İflas gerçekleşecek.
Belki dış ülkeler bazı Türk vatandaşlarını ülkeye alır. Ha, Ülke Genelinde OHAL ilan edilir ve Ordu sokağa iner. Ordu dediğim öyle 5-10 bin falan değil, Rezerv personeller dahil 500,000 falan rahat iner. Ülkede Tam Seferberlik ilan edilir. Yunanistan ve Bulgaristan Sınır kapılarına yoğunluk artar ve çok fazla dışa yönelik göç olur. Daha sayamayacağım onlarca şey..
allahıma şimdi yunanistana yüzerek geçicem. Ne yapıcaz usta nereye gidicez...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ankara çok etkilenir mi acaba bilgisi olan var mı
komple türkiye etkilencek knk ne ankarası, depremden deil tabii

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,030
İsim
göksel yurtcan
ben Kahramanmaraş depremini Antakyanın en merkezinde yaşamış biri olarak şuan istanbuldayım kadıköy tarafında çok aşırı yıkım olmayacaktır fakat dün bir iş için avrasya tünelinde zeytinburnuna geçtik ben oraları toplu mezar olarak görüyorum eğer 7.5 bir deprem bile olsa o bölgede bir tane sağlam bine kalmayacaktır en az 300000 ölü çıkacaktır

Top Bottom