İstanbul çok pahalı, konu dışı merak ediyorum neden herkes mühendis olmak istiyor bu kötü bir şey değil mi ?Marmara Üniversitesi mi Ankara Üniversitesi mi? Hangi üniversite daha iyi? Mühendislik veya fen fakültesi için düşünüyorum.
İstanbul çok pahalı, konu dışı merak ediyorum neden herkes mühendis olmak istiyor bu kötü bir şey değil mi ?
Ben istatistik düşünüyorum. Ancak Marmara'nın fakültesi vasat gibi gözüktü. Tercihlerimde mühendislik de var. Ancak deprem de olduğu için önceliğim daha çok Ankara oluyor. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Bana kaliteli eğitim verecek ve üniversiteyi adam gibi yaşatacak bir üniversite lazım.marmara istanbulun gazi si gibi düşün şehir şartlarıda önemli tercihte durumun varsa istanbula git bence
10 mühendisten 9 u iş bulamiyor bulan da 1 2 yıl asgarî ücret ile sürünüyor mecbur devlet ataması yok ztnİstanbul çok pahalı, konu dışı merak ediyorum neden herkes mühendis olmak istiyor bu kötü bir şey değil mi ?
Ankara Üniversitesinde akreditasyon da varmış ve akademik kadro olarak daha iyi gözüküyor. Teşekkürler.YÖK atlastan akademik kadroya bak, bölümlere göre değişir.
Hocam tanıdığım hiçbir mühendis işsiz değil.10 mühendisten 9 u iş bulamiyor bulan da 1 2 yıl asgarî ücret ile sürünüyor mecbur devlet ataması yok ztn