Neler Yeni

Marmaris'te anonslara rağmen açıkta seyir yapan özel yatın, su almak için denize inen yangın söndürme uçağına felaketi yaşatmasına ramak kaldı.

PinsizAMD

80+ Bronze
Evet redditte gördüm ekşi sözlüktede başlık girilmiş buyrun;
link: Birde tüm uyarılar yapılmasına halde bölgeyi boşaltın denmesine rağmen yatın içindeki kişi '********** Herif' Diyor pilota.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet redditte gördüm ekşi sözlüktede başlık girilmiş buyrun;
link: Birde tüm uyarılar yapılmasına halde bölgeyi boşaltın denmesine rağmen yatın içindeki kişi '********** Herif' Diyor pilota.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
UP

Annecik

80+ Bronze

PinsizAMD

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Turkij egidimli inzan
Cidden anlamıyorum insanlara defalarca denildi bölgeyi boşaltın diye hadi kendi canınıdamı düşünmüyorsun çocukların var teknede ya alabora olsalardı.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Türkiye'yi iyi bir ülke yapabilecek kapasitede lider aramak yerine şu tip kural tanımaz, iq yoksunu, çok bilmiş cahil insanlardan kurtulsak Türkiye çok çok daha iyi bir ülke olurdu.

PinsizAMD

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkiye'yi iyi bir ülke yapabilecek kapasitede lider aramak yerine şu tip kural tanımaz, iq yoksunu, çok bilmiş cahil insanlardan kurtulsak Türkiye çok çok daha iyi bir ülke olurdu.
Haklısınız hocam bu arada kapak fotoğrafınızdaki hanımefendi kim?

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3

SlimShady

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Faruk Tahta
Zaten cahil insanlardan kurtulsak üstteki özelliklere sahip bir liderimiz olurdu

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Zaten cahil insanlardan kurtulsak üstteki özelliklere sahip bir liderimiz olurdu
Evet ben de ona değinerek demiştim zaten. Bu tip insanlar var olduğu sürece iyi bir lider gelmesi de zor. Önce toplumumuzun kendini düzeltmesi lazım. Çok gerideyiz çok...

Top Bottom