Hocam oynamayacağım oyunu neden alayım?oynanmaz ama alınır.
Oynayan arkadaşım yok hocam.Arkadaşlarla sarar mı bu oyun
O kadar mı kötü ya.en son biri 25 tlnin şerefi var bu oyunun şerefi yok diyodu
Hocam 15-20 saat çıkarabilsem yeterli aslında.24.5 TL ye değer bence. Ama belli bi süreden sonra oyun kendini hep tekrarlıyor haberin olsun. Oynayacak haritalar tükeniyor hangi haritaya girersen gir hep aynı şeyleri yapıyorsun hemen hemen. Ama zevklidir 24.5 TL ye alınır
15 20 saat biraz zor hocam sıkılmassanız çıkarırsınız ben bile 13.3 saat oynamışım, hayatsızca oynarım normalde bu oyunda o kadar oynamışım :dHocam 15-20 saat çıkarabilsem yeterli aslında.
Orası öyle ama oynanmayacak düzeydeyse vermek istemiyorum sonuçta o 4 ekmek karın doyurabiliyor.24 liraya alınabilecek herhangi bir şey olmamasını hesaba katarak alınır. 4 ekmek parası. Bu kadar düşünmeye gerek yok.
Boş ver ya ekmek al, oyun zam yiyip 500 lira olunca tekrar bi düşünürsün.Orası öyle ama oynanmayacak düzeydeyse vermek istemiyorum sonuçta o 4 ekmek karın doyurabiliyor.
Hocam bahsettiğimiz oyun Cyberpunk ya da Bannerlord olsa haklısınız da oyunun satıştan kaldırılması söz konusu iyi bir oyun olmaması beni itiyorBoş ver ya ekmek al, oyun zam yiyip 500 lira olunca tekrar bi düşünürsün.