🦸‍♂️MARVEL Filmleri Dublaj vs Alt Yazılı (Anket)

Alt Yazı vs Dublaj

• Altyazılı

• Dublaj

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Tamer Karadağlı ve Harun Can falan var marvel seslendirme kadrosunda ama altyazı daha iyi bence. Animasyon filmlerinden başka dublajlı bişi izlemem ben.

Son düzenleme:
Dublajları fena olmuyor fakat animasyonlar haricinde bence hiçbir dizi/film dublaj ile izlenmemeli. En azından ben öyle sevmiyorum.

Marvel serisinin dublajı gayet iyi. Sen hangi şekilde izlemek istiyorsan izle. Kaçırdığın bir şey olmaz, kendi keyfin bilir.

Sadece MARVEL filmleri değil tüm yabancı dizileri altyazılı izlemeni öneririm.

Deadpool izlemiyorsan altyazı

Dublajları gerçekten kaliteli. Bence sesler, kişilere karakter anlamında tam oturuyor. Ben genelde altyazılı tercih ediyorum ama denk gelirsem dublajda izlediğim oluyor. Ayrıca bir filmi dublaj veya altyazılı izlediysem biraz zaman geçtikten ve filmin en azından bir kısmını unuttuktan sonra o filmi izlemediğim seslendirme şeyiyle tekrar izlemeyi tercih ediyorum, bilmem anlatabildim mi :D

Marvel filmlerinde değişiyor benim için bazen dublaj bazen altyazılı. Dublajı iyi olduğundan ve bana marvel filmleri aşırı ciddi gelmediğinden (normalde değil ama bana çerezlik geliyor) dublajlı izliyorum.

ama netflix olarak düşünürsek çoğu netflix dizisi altyazılı çok daha iyi mesela rick and morty bazen direk dublajsız altyazısız izliyorum yine anlaşılıyor.

Spiderman ve Deadpool filmleri için dublajlı izle harun can çok başarılı çünkü (HarunCan spiderman ve Deadpool'u seslendiriyor) Onun dışındakiler altyazı ile daha iyi olur.

Marvel serisine başlayacağım. Tüm sırayı öğrendim fakat siz altyazılı mı izlemeyi önerirsiniz? Yoksa dublaj mı?
(Altyazı izleme alışkanlığım var, serideki dublajlar iyi midir diye soruyorum)
şahsen her diyizi altyazılı izlerim 2 şey hariç hayatımda izlediğim en iyi dublajlı film serisi deadpool ve buz devridir zaten harun can nerde ben orda

Marvel serisine başlayacağım. Tüm sırayı öğrendim fakat siz altyazılı mı izlemeyi önerirsiniz? Yoksa dublaj mı?
(Altyazı izleme alışkanlığım var, serideki dublajlar iyi midir diye soruyorum)
Türkiye dublaj açısından çok iyi.
Normalde yabancı filmleri, dizileri altyazılı izlerim fakat dublaj çok daha iyi.

Geri