Neler Yeni

Marvel Rivals oyunundan sonra bilgisayarı problemli çalışan oldu mu?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,974
İsim
Emre Zengin
Merhaba arkadaşlar, arkadaşımın bilgisayarı 23 Aralıktan beri bozuk. Cihaz olarak HP Victus 16 var (Ryzen 7 7840HS, RTX 4060). Kaç haftadır garantiye vermeye çalışıyoruz ama teknik destek inatla onarım belgesi çıkarmıyor. Bugün Şikayetvara yazdık. Sonra onun cihazına benzer Victus cihazlarda (Intel AMD fark etmiyor) aynı sorunun olduğu gördüm. Sorun ne olacak diye sorarsanız oyundayken aniden sistem görüntüyü git gel yaptırtıyor, aynı şekilde klavye ışıkları yanıp sönmeye başlıyor. Video linkini aşağıya eklerim. Ben başta HP Omen kaynaklıdır diye düşünmüştüm. Sonra bir araştırayım dedim. Redditte şu konuyu gördüm. Gerçekten de arkadaşımın bilgisayarı sapa sağlam çalışırken bu Marvel Rivals oyununda beraber oynarken birden bire bu sorun oldu. Bazılarının PSU'yu bozmuş. Bazılarının anakartını bozmuş. Laptop ya da kasa olması da fark etmiyor. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

Bu da emin olmak için şikayetvardan sorduğum bir arkadaş.
1736358715606.png

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,974
İsim
Emre Zengin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok ilginç ilk defa bi oyunun bilgisayar bozduğunu gördüm
Valla bende ilk defa gördüm. Arkadaşımın bilgisayarı gerçekten o oyunu oynarken sorun çıkarmaya başladı.

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Fırat divitci

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Kadir
Çok ilginç bişey harbiden ama kafadan milyon oyuncu varken haber patlamadıysa bize denk gelmez

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,974
İsim
Emre Zengin

ekrem imaro

80+ Bronze
hocam marvel rivals'ı 4 saat oynayıp sildim. oyun kuruluyken veya sildikten sonra bilgisayarımda bir problem olmadı. bir oyunun bilgisayarı bozması pek olası gelmiyor.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,974
İsim
Emre Zengin
hocam marvel rivals'ı 4 saat oynayıp sildim. oyun kuruluyken veya sildikten sonra bilgisayarımda bir problem olmadı. bir oyunun bilgisayarı bozması pek olası gelmiyor.
Benim sistemde de bir sıkıntı olmadı. Bende 2.5 saat oynadım. Bende başta sizin gibi düşünmüştüm ama araştırınca şaşırdım.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,934
İsim
Mehmet Aslan
Benim sistemde de bir sıkıntı olmadı. Bende 2.5 saat oynadım. Bende başta sizin gibi düşünmüştüm ama araştırınca şaşırdım.
çıktığından beri aktif oynuyorum (son 2 haftadır girmedim) , bende bir sorun olmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Arif güngör
Merhaba arkadaşlar, arkadaşımın bilgisayarı 23 Aralıktan beri bozuk. Cihaz olarak HP Victus 16 var (Ryzen 7 7840HS, RTX 4060). Kaç haftadır garantiye vermeye çalışıyoruz ama teknik destek inatla onarım belgesi çıkarmıyor. Bugün Şikayetvara yazdık. Sonra onun cihazına benzer Victus cihazlarda (Intel AMD fark etmiyor) aynı sorunun olduğu gördüm. Sorun ne olacak diye sorarsanız oyundayken aniden sistem görüntüyü git gel yaptırtıyor, aynı şekilde klavye ışıkları yanıp sönmeye başlıyor. Video linkini aşağıya eklerim. Ben başta HP Omen kaynaklıdır diye düşünmüştüm. Sonra bir araştırayım dedim. Redditte şu konuyu gördüm. Gerçekten de arkadaşımın bilgisayarı sapa sağlam çalışırken bu Marvel Rivals oyununda beraber oynarken birden bire bu sorun oldu. Bazılarının PSU'yu bozmuş. Bazılarının anakartını bozmuş. Laptop ya da kasa olması da fark etmiyor. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

Alıntıyı görüntüle
bence başka bir olay vardır çünkü bir oyunun bilgisayarı bozabilmesi cidden saçma. yani en fazla virüs falan bulaşır diye tahmin ediyorum. onu da format yoluyla cihazı temizleyerek halledebiliyorsunuz. Olay sonuçlanınca tekrar yazabilir misiniz veya konu açabilir misiniz? sebebini çok merak ettim.

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Özer

Alıntıyı görüntüle
Farklı bir model olsa da bende de HP Victus 16 var, aktif olarak oynuyorum bir sorun yaşamadım.

Top Bottom