sucukreizimiz
80+ Bronze
Açmadıysan sıkıntı yok hocam.indirdim ama kurmadım virüs bulaşmışmıdır
Açmadıysan sıkıntı yok hocam.indirdim ama kurmadım virüs bulaşmışmıdır
Ben ilk gün oynadım amaDiğer sitelere ücretsiz şekilde düştü
Öncelikle geçmiş olsun hocam sizde winrara girerken şifre sordumuEvet arkadaşlar forumlarda gezdim mesajları okudum yamanın virüslü olduğunu birinci elden deneyimledim
İçime kurt düşürdüğü için @AneX hocama teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
Şifre sordu 12345 malware genel taramada bulamadı sadece spiderman klasörünü tarayınca buldu karantinaya aldım ve sildim işlem basit zaten kasperskyın bulamaması şaşırttıÖncelikle geçmiş olsun hocam sizde winrara girerken şifre sordumu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde Trojanı nasıl siliceksiniz
Spiderman Türkçe Yama
For those who think it's easier to annoy you than to Google 'Spiderman türkçe yama' themselves.letmegooglethat.com
Malwarebyte ile detaylı temizlik yapsam mining virüsünden kurtulur muyumBu yama viruslü arkadaşlar indirmeyin. Mining virüsü var içinde gidin satın alın.
Ekran kartım boştayken %0 kullanılıyor mining olsaydı zaten görev yöneticisinden kabak gibi çıkardıMalwarebyte ile detaylı temizlik yapsam mining virüsünden kurtulur muyum
İptal edildi.B-bunu nasıl yaptınız? Ben de yapmak istiyorum!
https://sixthsenseceviri.com/marvels-spider-man-remastered-turkce-yama/ Devam etmekte.
Tam tarama yaparsan bulma ihtimalin var.Malwarebyte ile detaylı temizlik yapsam mining virüsünden kurtulur muyum
Ekran kartım boştayken %0 kullanılıyor mining olsaydı zaten görev yöneticisinden kabak gibi çıkardı
yaklaşık 25 dk dir yapıyor 1 adet detecetlediİptal edildi.
Tam tarama yaparsan bulma ihtimalin var.
sonucu atacağımİptal edildi.
Tam tarama yaparsan bulma ihtimalin var.
İptal edildi diye biliyorumB-bunu nasıl yaptınız? Ben de yapmak istiyorum!
https://sixthsenseceviri.com/marvels-spider-man-remastered-turkce-yama/ Devam etmekte.
İptal edildi.